Новий стрілецький клуб відкрито на теренах нашої області

Понеділок, 16 вересня 2013, 18:46
На посадовницькому рівні уже неодноразово звучало про необхідність підтримки спорту на Хмельниччині та відродження славних олімпійських традицій краю.
Нещодавно шанс на друге життя отримав трохи призабутий на Поділлі олімпійський вид спорту - стендова стрільба. У новоствореному стрілецькому клубі „Майстер” майбутні учасники Олімпійських ігор зможуть грунтовно підготуватися до виступів – тут створені всі умови для того, щоб спортсмени змогли гідно представити нашу область на світових змаганнях.
 
Стендова стрільба, як один із підрозділів стрілецького спорту, входить у програму Олімпійських ігор. За часів Радянського Союзу наша спортивна громада, маючи потужну матеріальну базу, виховала не одного знаного олімпійця. Та на порозі 90- тих, із здобуттям незалежності, Україна втратила багатьох знаних спортсменів - хтось покинув великий спорт, хтось виїхав за кордон. Відроджувати славні Олімпійські традиції тепер стане можливим завдяки новоствореному стрілецькому клубу „Майстер”. Тут на десятигектарній території розміщуються декілька спортивних секторів для тренувань, які завдяки новітньому обладнанню можна буде проводити згідно європейських стандартів. Головний тренер збірної України по стендовій стрільбі базою для тренувань, після власного тестування, залишився задоволений.
Засновник стрілецького клубу „Майстер”, відомий на Поділлі бізнесмен Олексій Телега не приховує суму, у яку йому обійшовся проект - це більше 5-ти мільйонів гривень. Сам він вважає - спортивні та культурні традиції потрібно відроджувати саме за кошти меценатів.
Тож незабаром на базі клубу учасники спортивного товариства „Колос” зможуть розгорнути тут повномасштабні тренування. Представник олімпійського комітету на Хмельниччині Віктор Флентін тільки „за” таких перспектив.
З-поміж 3800 спортивних споруд, що існують на території області, 80 відсотків будувалися ще в радянські часи, і лише 200 - після незалежності України. Тож поява товариств та клубів такого роду на Хмельниччині тільки вітається.
Loading...

Новина дня

У парку Чекмана з’явився велопатруль Авто-, вело- та піші патрулі. У теплу пору патрульні міста працюють у посиленому режимі. Особливо, у місцях відпочинку та масового скупчення людей. Відтак, на літній період у парку у Чекмана з’явиться велопатруль. Згодом додасться ще один - піший. Не залишається без нагляду і міський пляж. У сезон купання тут працюватиме пляжний патруль.

Останні новини

16:39
Професійний тамада – запорука гарного свята Ведучими весіль не народжуються, ними стають. І це факт, тому що баж... 
15:46
Розмова-уточнення про сучасне мистецтво У Хмельницькому відбулася розмова-уточнення із подолянкою Анітою Немет. Голо... 
14:50
У парку Чекмана з’явився велопатруль Авто-, вело- та піші патрулі. У теплу пору патрульні міста працюють у посиленому ... 
12:53
«Веселі старти» у спортивно - оздоровчому таборі «Олімп» 07 червня 2017 року обласний центр фізичного ... 
11:54
«Афера на мільйони»: прокурор звинуватила захисників базарниці в затягуванні процесу  
10:53
"Веселі старти" з нагоди Міжнародного дня захисту дітей 26 травня 2017 року обласний центр фізичного здор... 
09:54
Сердечні вітання    У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ... 
17:27
Громадські активісти пікетували управління патрульної поліції міста Ні – переслідуванню єв... 

Ексклюзив

"Омріяним шляхом"
  
08.06.2017 18:07
Тележурнал “Відродження”. Випуск №63
  У новій формі до нових перемог.
08.06.2017 17:19
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
08.06.2017 09:54
Підсумковий випуск новин від 3 червня
  Як голосують хмельницькі депутати, Хмельницький отримав щорічний рок-фестиваль та...
07.06.2017 13:39