Lion Art Basket Cup у Хмельницькому

Понеділок, 08 лютого 2016, 16:37
«Lion Art Basket Cup» - у Хмельницькому відбувся відбірковий етап Всеукраїнського стрітбольного турніру.
У Хмельницькому відбувся відбірковий етап чемпіонату України з баскетболу 3 на 3. Перемогла Кам’янець-Подільська команда «Шарашкіна Кантора», сформована на базі професійної команди «Дідібао». Гравці 98-го року народження тепер зможуть взяти участь у Всеукраїнських змаганнях.
Вуличний баскетбол у затишному залі. В Хмельницькому цими вихідними зустрілись кращі стрітбольні команди нашої та сусідніх областей. В рамках відбіркового етапу Lion Art Basket Cup 11 команд змагались за право стати учасниками Всеукраїнських змагань.
 
Більше хобі, ніж спорт. Та спортивного запалу вистачає і на вдвічі меншому ніж зазвичай паркеті. Найвідоміші баскетболісти світу свою кар’єру розпочинали із двору, на якому було встановлене одне баскетбольне кільце. Шестеро гравців поділялись на дві команди 3 на 3 – звідси й пішов вуличний баскетбол, більше відомий як стріт-бол. У Хмельницькому стрітбольні турніри проводили зазвичай влітку на свіжому повітрі. Тепер замагання відбулись взимку – Федерація Баскетболу України започаткувала чемпіонат з гри «три на три». Цими вихідними у Хмельницькому відбувся відбірковий етап Всеукраїнських змагань «Winter Basket battle».
Богдан Заруцький є учасником баскетбольних турнірів, які відбуваються у Хмельницькому. А ще разом із другом Дмитром підтримують змагання. Компанія Lion Art Web Studio, засновниками якої є хлопці, стала офіційним спонсором стрітбольного відбіркового етапу. До слова, Богдан встиг і пограти за команду своєї компанії. До фіналу хлопці не пройшли, зате отримали задоволення від протистояння як і всі учасники.
Спонсори не лише організували змагання, а й приємно здивували переможців. Форма для гри 3 на 3 та навіть грошова премія – погодьтесь, не кожні змагання у Хмельницькому мають такий призовий фонд.
Чернівці, Рівне, Кам’нець-Подільський – така географія Хмельницького відбірного етапу. Організатори кажуть – ці команди завжди відгукуються на запрошення. Господарі ж змагань залишились без перемог – у дівчат перемогли рівнянки, у хлопців – вихованці професійної команди «ДіДіБао» з Кам’янця-Подільського.
Змагальну програму розбавив турнір триочкових кидків, переможцем якого, до слова, також став кам’янчанин. Молодість проти досвіду – стрітбол тим і унікальний, що тут немає вікових критеріїв. Та й переможцем не завжди стане той, кого заздалегідь вважають фаворитом. Тепер цим юнакам доведеться відстоювати честь Хмельниччини вже на Всеукраїнському турнірі, який відбудеться наприкінці лютого.
Loading...

Новина дня

У Хмельницькому підбили підсумки форуму економічного розвитку Півмільйона гривень - саме стільки коштував форум економічного розвитку Хмельницького, який відбувся у квітні. Представники влади, підприємці та бізнесмени обговорювали під час заходу стратегію розвитку міста. Амбіції були величезні – 10 інвестиційних проектів, 3 дискусійні панелі та більше 5-ти сотень учасників.

Останні новини

18:01
У Хмельницькому підбили підсумки форуму економічного розвитку Півмільйона гривень - саме стільк... 
13:33
На шість мільйонів гривень фальсифікату та контрафакту вилучили на Хмельниччині  
12:38
На Хмельниччині з 1 червня обмежать рух вантажівок Про це повідомляють у службі автодоріг області.... 
11:44
Поліцейські на Хмельниччині розкрили за добу жорстокий розбійний напад 17 та 18-річні мо... 
10:48
За хабар "брудні подарунки" зі Львова хотіли прилаштувати у Славуті Три фури відходів зі Льво... 
09:57
На Хмельниччині адміністратору антиукраїнських груп у соцмережі «ВКонтакте» присудили 3 роки тюрми  
17:32
Знаменитий київський велотрек знову приймає спортсменів Київ сьогодні - лідер серед українських міст ... 
14:47
Квитанції із боргами за газ. Звідки зайві гроші у рахунках подолян? Квитанції за газ із боргами.... 

Ексклюзив

Авторська програма Ганни Лернатович “В полі зору”
  Старокостянтинів у сміттєвому колапсі. ...
26.05.2017 18:13
Програма “Свят коло”
  Співають та танцюють юні таланти Віньковецького району.
26.05.2017 18:09
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
24.05.2017 13:36
Програма "Досить"
  Гості студії: народний депутат України, член політради політичної партії "УКРОП" Віталій Купрій; керівник Хмельницької ...
24.05.2017 11:37