В хмельницькому завершився боксерський турнір пам’яті видатного тренера Євгена Кужельного

Понеділок, 18 липня 2016, 13:00
Нагороди роздано, переможців визначено. В Хмельницькому завершився боксерський турнір пам’яті видатного тренера Євгена Кужельного. В ньому взяли участь близько ста спортсменів із різних куточків України. Окрім призових місць на п’єдесталі пошани боксери виборювали путівки на чемпіонат Європи та світу.
Десять фінальних поєдинків за два дні. В Хмельницькому визначились переможці боксерського турніру пам’яті видатного Євгена Кужельного. Загалом участь в змаганнях взяли близько сотні боксерів з усієї країни. А от до фіналу дійшли лише двадцятеро. Вони й розіграли між собою і чемпіонське золото, і право представляти Україну на майбутніх європейських та світових молодіжних турнірах.
Загалом до фіналу боксерського турніру пробилися троє подільських боксерів. Це В’ячеслав Гаврилюк, Павло Гула та Аркадій Карцан. Анатолій Чумаков - тренер наших спортсменів - каже, хлопці боксують на досить високому рівні. Головне, що відрізняє наших боксерів від інших - це прагнення до перемоги.
І це бажання було видно як на боксерському рингу, так і на п’єдесталі пошани. Трійка наших боксерів цього дня виборола путівки представляти молодіжну національну збірну на чемпіонатах світу та Європи. В суботу В’ячеслав Гаврилюк переміг боксера із Харкова. В неділю Павло Гула здобув перемогу у двобої із львів’янином Олександром Кравцем. Боксер переконує, суперник був не простим, але прогнозованим.
Останнім поєдинком недільного боксерського турніру став бій ще одного хмельничанина Аркадія Карцана з київським спортсменом. В ньому за одноголосним рішенням суддів перемогу здобув також подолянин.
Головний тренер Хмельницької області з боксу переконує, потрібно забрати дітей з вулиць та зацікавити їх зайняттям спортом.
Тепер на наших боксерів чекатиме ще більше тренувань, адже за кілька місяців вони будуть представляти нашу країну на чемпіонаті світу.
Loading...

Новина дня

У Хмельницькому чоловік прийшов на пошту з вибухівкою Вибухівка в бандеролі. У Хмельницькому затримали чоловіка з вибуховими пакетами.

Останні новини

17:03
Свято великомученика Пантелеймона Святий та лікар – церква вшановує великомученика Пантелеймона.... 
16:07
У Хмельницькому чоловік прийшов на пошту з вибухівкою Вибухівка в бандеролі. У Хмельницькому затримали ч... 
15:12
В обласному центрі буде ще одне нормальне футбольне поле Щоправда, грати на ньому дозволять ще не скоро... 
14:15
У Кам'янець-Подільському районі чоловік ледь не проламав голову рідному брату Тривали... 
12:32
Сердечні вітання    У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ... 
19:19
Лікарська недбалість чи випадок: у Славуті через позаматкову вагітність померла пацієнтка  
10:51
У Хмельницькому чоловік намагався поштою відправити гранати Ним виявився житель Мукачево.... 
09:54
Більше трьох годин у Хмельницькому горіло сміттєзвалище Вогонь встиг поширитися на площу 300 квадратни... 

Ексклюзив

Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
09.08.2016 12:32
Спортцентр. Випуск від 8 серпня
  
09.08.2016 11:45
Підсумковий випуск новин від 7 серпня
  Рік поліції, селянський форум та місяць до Республіки. Те, чим жила Хмельниччина о...
08.08.2016 12:51
Програма "Спортцентр"
  Випуск від 01 серпня
02.08.2016 09:56