Питання, скарги, пропозиції, або Говорить та слухає поліція.

Четвер, 21 липня 2016, 09:37
Собача доля, стихійна торгівля та робота дільничних – це, в принципі усі претензії містян до роботи поліції. 19 липня громадськість обласного центру зустрілась із очільником Хмельницького відділу Володимиром Калашніком. Той звітував про результати роботи за півріччя, і, тут же, відповідав на запитання. Чи то через задуху в сесійній залі міської ради, бо для людей кондиціонери не вмикали, чи то через вдоволення хмельничан роботою міських правоохоронців гострих питань так і не було.
Півроку роботи нової поліції, і результат, як кажуть, - на обличчя. Основне надбання це – те, що нерозкритих важких злочинів не залишилось. Є деякі проблеми з шахрайствами, утім, городян вони, здається, не хвилюють. На зустрічі із головним правоохоронцем міста питанням номер один стало жорстоке поводження з тваринами. Одна із представниць громадськості вкрай стурбована долею чотирилапих. Жінка каже, в приватному секторі випадки знущань над тваринами – далеко не поодинокі. А, от, правоохоронці на них чомусь закривають очі. Володимир Калашнік із такими закидами не згоден. Переконує, реагувати готові на будь-які звернення громадян – у тому числі на ті, що стосуються братів наших менших.
Питання номер два, що не на жарт хвилює городян – стихійна торгівля. Її борють, борють та не поборють. Чому? Очільник міських правоохоронців пояснює дуже просто. Війна із вуличними торгівцями – не рівна, бо його підлеглі – завжди під впливом. Тих же торговців.
Пан Калашнік додає, зважаючи на це, боротьба зі стихійною торгівлею затягується. Її припинення – результат роботи не одного дня. Переконує, з часом люди стомляться втікати від поліцейських і самі підуть торгувати у відведені місця. План роботи є – від нього не відступлять. Ані патрульні, ані дільничні. До речі, роботою останніх люди також виявились незадоволеними. Кажуть, їх – не видно і не чути, хоча мало б бути навпаки. Головний правоохоронець міста зауваження не відкидає. Розповідає, реформа поліції кількість дільничних офіцерів скоротила – їх справді не вистачає, утім, це – не виправдання. Каже, найближчим часом дільничних зроблять впізнаваними.
Loading...

Новина дня

У Хмельницькому чоловік прийшов на пошту з вибухівкою Вибухівка в бандеролі. У Хмельницькому затримали чоловіка з вибуховими пакетами.

Останні новини

17:03
Свято великомученика Пантелеймона Святий та лікар – церква вшановує великомученика Пантелеймона.... 
16:07
У Хмельницькому чоловік прийшов на пошту з вибухівкою Вибухівка в бандеролі. У Хмельницькому затримали ч... 
15:12
В обласному центрі буде ще одне нормальне футбольне поле Щоправда, грати на ньому дозволять ще не скоро... 
14:15
У Кам'янець-Подільському районі чоловік ледь не проламав голову рідному брату Тривали... 
12:32
Сердечні вітання    У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ... 
19:19
Лікарська недбалість чи випадок: у Славуті через позаматкову вагітність померла пацієнтка  
10:51
У Хмельницькому чоловік намагався поштою відправити гранати Ним виявився житель Мукачево.... 
09:54
Більше трьох годин у Хмельницькому горіло сміттєзвалище Вогонь встиг поширитися на площу 300 квадратни... 

Ексклюзив

Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
09.08.2016 12:32
Спортцентр. Випуск від 8 серпня
  
09.08.2016 11:45
Підсумковий випуск новин від 7 серпня
  Рік поліції, селянський форум та місяць до Республіки. Те, чим жила Хмельниччина о...
08.08.2016 12:51
Програма "Спортцентр"
  Випуск від 01 серпня
02.08.2016 09:56