Перша гра, перший тріумф

Понеділок, 25 липня 2016, 14:28
Перша перемога після трирічної перерви. В неділю новостворений футбольний клуб «Поділля» переможно дебютував у домашньому матчі із миколаївським Суднобудівником. Великого футболу за участі хмельницької команди містяни не бачили вже понад три роки. Тому наших футболістів прийшла підтримати рекордна кількість вболівальників. За підрахунками професійної футбольної ліги ця цифра сягнула майже п’ять тисяч глядачів.
Перша гра - перша перемога. В неділю на центральній футбольній арені міста відбувся по-справжньому історичним футбольний матч. В першому турі чемпіонату України в другій лізі зійшлися хмельницьке «Поділля» та миколаївський «Суднобудівник». Шанси забити гол в першій половині зустрічі мали як наша, так і команда суперника. Але численні атаки результату так і не принесли. Натомість другий тайм став і результативним, і більш напруженим. Два влучних удари гравців «Поділля» змусили голкіпера суперника діставати м’яча з рамки своїх воріт. Як каже тренер нашої команди, установку на гру футболісти виконали, але працювати будуть і над помилками, тому як гості також мали шанси на взяття воріт.
Через кілька років футбольної паузи наше місто знову відчуло атмосферу професійного футболу. І як показав перший матч, команда може демонструвати позитивний результат. А підтримати її готові тисячі вболівальників. На першому матчі підтримка 12-го гравця була неймовірною. Подивитися та повболівати за команду прийшло майже п’ять тисяч глядачів. Як переконують гравці і тренер, грали, аби не розчарувати вболівальників.
Про шалену підтримку трибун говорить і спортивний директор миколаївського футбольного клубу. За його словами, команда грала, як могла. Але хмельницькі хлопці були сильнішими, тому й отримали перемогу.
Розвиток футболу на Хмельниччині - це справній прорив, який дозволить зацікавити більше підростаючого покоління і, тим самим, зробить націю здоровішою та сильнішою.
Тепер на «Поділля» чекає другий тур, в якому хмельничани зіграють на виїзді проти футбольного клубу «Балкани» з Одеської області. А наступна домашня гра відбудеться п’ятого серпня проти запорізького «Металурга».
Loading...

Новина дня

У Хмельницькому чоловік прийшов на пошту з вибухівкою Вибухівка в бандеролі. У Хмельницькому затримали чоловіка з вибуховими пакетами.

Останні новини

17:03
Свято великомученика Пантелеймона Святий та лікар – церква вшановує великомученика Пантелеймона.... 
16:07
У Хмельницькому чоловік прийшов на пошту з вибухівкою Вибухівка в бандеролі. У Хмельницькому затримали ч... 
15:12
В обласному центрі буде ще одне нормальне футбольне поле Щоправда, грати на ньому дозволять ще не скоро... 
14:15
У Кам'янець-Подільському районі чоловік ледь не проламав голову рідному брату Тривали... 
12:32
Сердечні вітання    У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ... 
19:19
Лікарська недбалість чи випадок: у Славуті через позаматкову вагітність померла пацієнтка  
10:51
У Хмельницькому чоловік намагався поштою відправити гранати Ним виявився житель Мукачево.... 
09:54
Більше трьох годин у Хмельницькому горіло сміттєзвалище Вогонь встиг поширитися на площу 300 квадратни... 

Ексклюзив

Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
09.08.2016 12:32
Спортцентр. Випуск від 8 серпня
  
09.08.2016 11:45
Підсумковий випуск новин від 7 серпня
  Рік поліції, селянський форум та місяць до Республіки. Те, чим жила Хмельниччина о...
08.08.2016 12:51
Програма "Спортцентр"
  Випуск від 01 серпня
02.08.2016 09:56