Сесія Хмельницької районної ради

Вівторок, 09 серпня 2016, 13:25
Кому присвоїти звання «Почесного громадянина району», Звернення до Кабміну на рахунок комунальних тарифів та найголовніше, розподіл бюджету – такі основні питання обговорювались на 11 позачерговій сесії Хмельницької районної ради.
Загалом на сесію було винесено 10 запитань. Розпочалось пленарне засідання із звіту прокурора Валерія Зайця про діяльність місцевої прокуратури за перше півріччя. І хоча за словами керівника результати досить не погані, проте запитань до нього виявилось чимало.
Також Хмельницька районна рада ініціювала звернення до Кабміну, у якому йшлось про мораторій на підвищення комунальних тарифів.
 
Ще одним запитанням було присвоєння звання «Почесний громадянин Хмельницького району», такі отримали воїни АТО. Проте Найголовнішим та найсуперечливішим - став розподіл бюджету. Зокрема його не цільове використання. Адже, за словами депутатів, у деяких випадках на одну й ту ж статтю, кошти виділяли по декілька разів.
Після тривалих дискусій деякі статті переглянули. Загалом провели розподіл більш як двох мільйонів гривень. Більша частина коштів пішла на збільшення фонду заробітної плати, підготовку до опалювального сезону шкіл та дитячих садочків. Після закінчення сесії частина депутатів відвідала Лісове господарство Хмельницького району. Де обговорили питання не законної вирубки лісів.
Loading...

Новина дня

13-та сесія обласної ради Децентралізація та агросектор вивели Хмельниччину на лідируючі позиції в країні. Про це у своєму звіті за рік розповів голова обласної адміністрації Олександр Корнійчук. Поряд з тим визнав – демографічна ситуація не з кращих. На пленарному засіданні тринадцятої сесії депутати і критикували, і підтримували напрями діяльності керівника області.

Останні новини

18:04
13-та сесія обласної ради Децентралізація та агросектор вивели Хмельниччину на лідируючі позиції в країні. Про це у своєму звіті за ... 
13:36
Сердечні вітання    У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ... 
14:46
Момент Істини. Запис прямого ефіру від 18 травня    Гість студії - директор Департаменту освіти і науки Хмельницької... 
14:44
Момент Істини    Гість студії - лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок 
14:40
Підсумки тижня - Ніч у Меджибізькому замку-музеї «Історії кохання Білої Лебідь», «Штетл Меджибіж», «Палац Сеня... 
18:29
У Віньківцях потруїли корів цианідом Масове вбивство: у Віньківцях потруїли корів цианідом. Станом на 18 травня від улю... 
13:36
У Хмельницькому знов шукають школярку Хмельничанка пішла з дому ще 18 травня і досі не повернулася. ... 
12:39
Під час пожежі на Хмельниччині постраждав 9-річний хлопчик Горіла допоміжна споруда.... 

Ексклюзив

Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
24.05.2017 13:36
Програма "Досить"
  Гості студії: народний депутат України, член політради політичної партії "УКРОП" Віталій Купрій; керівник Хмельницької ...
24.05.2017 11:37
Момент Істини. Ефір від 23 травня
  Гість студії - начальник Управління культури і туризму Хмельницької міської ради Артем Рома...
24.05.2017 10:48
Підсумковий випуск новин від 21 травня
  Життя без «Вконтакті», вишивані рекорди Хмельницького та ніч у Меджибізькому зам...
24.05.2017 09:56