У Хмельницькому відкрився call-центр компанії «ВОЛЯ»

Четвер, 13 жовтня 2016, 12:17
Сервіс, якість та інновації. У Хмельницькому відкрився власний флагманський call-центр лідера ринку розваг - компанії «ВОЛЯ». Це стратегічно важливий проект для компанії. Адже якісь послуг і обслуговування є вирішальним для абонента. Ефективна робота забезпечується досвідченими операторами, які пройшли конкурсний відбір та навчання в компанії.
Висока якість та обслуговування. Лідер ринку цифрових розваг – компанія «ВОЛЯ» відкрила власний флагманський call-центр. Відтак, звернення абонентів оброблятимуться швидше та більш якісно. Тільки у Хмельницькому ці переваги відчують більше 30 тисяч абонентів
«ВОЛЯ» постійно рухає ринок уперед й впроваджує світові стандарти якості. Лиш за три роки у розвиток індустрії були вкладені значні інвестиції: понад 700 мільйонів гривень – в нові технології, та 500 мільйонів гривень – в контент.
Від кабельного оператора до лідера цифрових розваг. 15 років на вітчизняному ринку дозволили провайдеру вивчити попит клієнтів та перейняти досвід провідних міжнародних компаній. «ВОЛЯ» цінує кожного клієнта та власний персонал. У новий call-центр компанія інвестувала більше мільйона доларів – для ефективної роботи та комфорту працівників.
Флагманський call-центр – це 3 сотні робочих місць для молодих спеціалістів. Дзвінки приймаються з усієї України та опрацьовуються в лічені хвилини.
Керівники компанії запевняють, на цьому розвиток технологій та сервісу не закінчується. «ВОЛЯ» визнана кращим провайдером цифрових розваг минулого року. Відтак, аби бути першими, тут не збираються зупинятися на досягнутому. Тож, компанія підтверджує готовність працювати на перспективу і інвестувати навіть у кризовий час.
Loading...

Новина дня

Вакцини від грипу у Хмельницькому немає На випадок спалаху гострих респіраторних інфекцій та грипу, навіть запас антибіотиків в лікувальних закладах області залишається вкрай обмеженим.

Останні новини

14:38
На базі академії прикордонної служби свою професійність підвищували керівники вищих рангів  
13:41
Поліція затримала усіх підозрюваних у розбійному нападі на листоношу Наразі потерпіла переб... 
12:46
Хмельницька міськрада програла у “вишці” справу зі знесення багатоповерхівки над Південним Бугом  
11:47
Хмельничани! Дитині терміново потрібна допомога В селі Ленківці Шепетівського району у 3-річного Артема трак... 
10:50
У Хмельницькому пройшла Всеукраїнська конференція щодо реабілітації учасників АТО  
09:59
У Хмельницькому стартував ІІ міжнародний чемпіонат з б’юті-індустрії «BEAUTYWEST 2016» ... 
18:15
Вакцини від грипу у Хмельницькому немає На випадок спалаху гострих респіраторних інфекцій та грипу, навіть запас анти... 
15:37
Сердечні вітання    У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ... 

Ексклюзив

Тележурнал "Відродження". Випуск №12
  
27.10.2016 16:18
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
27.10.2016 15:37
Тележурнал "Відродження". Випуск №10
  
27.10.2016 14:37
Досить
  Запис прямого ефіру від 26 жовтня
27.10.2016 13:31