Хмельницькі активісти вимагають відставки начальника поліції області

Понеділок, 31 жовтня 2016, 17:48
Хмельницькі активісти вимагають відставки начальника поліції області. Заяву із такою вимогою направлять Арсену Авакову та Хатії Деканоідзе.
Заяву громадських організацій, із вимогою відставки начальника Головного управління Національної поліції Миколи Семенишина, направлять Арсену Авакову та Хатії Деканоідзе. Громадські активісти переконані – Семенишин неефективний керівник. Адже у нього під носом його ж підлеглі розкрадають гроші, пальне та інше майно, виділене на потреби поліціянтів, що перебувають в зоні АТО. І це не єдина причина, чому громадськість проти такого очільника поліції.
На початку вересня цього року Головне управління Національної поліції Хмельницької області стало об’єктом перевірки Генеральної прокуратури та Внутрішньої безпеки Нацполіції України. В результаті перевірки правоохоронці виявили шокуючі факти.
 
Як стверджують представники громадських організацій у 2015 – 2016 роках посадові особи, за попередньою змовою, організували корупційну схему розкрадання пального, що призначалось на потреби підрозділів поліції та учасників АТО. В результаті перевірки було вилучено 1500 літрів пального та великі суми грошей.
Крім того, громадськість обурює поведінка правоохоронних органів під час так званої «зачистки» мирного пікету під стінами ТОВ «Білогір’ямолокопродукт». Тоді озброєні працівники поліції жорстоко побили більше ніж десять чоловік, за те, що вони мирно відстоювали свої права. Хто віддав наказ бити людей - невідомо до сьогодні.
До того ж, активісти закидають Міністерству внутрішніх справ нецільове використання земельної ділянки, наданої їм місцевою владою. В Міністерстві казали – ділянка необхідна для розташування автопарку поліції. Та наразі, вона передана приватній структурі.
Активісти переконані - забудовник хоче звести на цій території чергову висотку.
Тож активісти задають питання, – чи є такий керівник поліції області ефективним. Власне заяву, з вимогою про звільнення Миколи Семенишина, вони направлять Арсену Авакову та Хатії Деканоідзе.
Loading...

Новина дня

«Безпека руху у Хмельницькому: простір для спільних дій» Стан доріг, інфраструктура та дотримання ПДР. У Хмельницькому шукали способи зниження аварійності на вулицях міста.

Останні новини

18:11
Політика - справа чоловіча чи жіноча? Або для чого квоти у політиці У Хмельницькому нині обговори... 
17:04
«Безпека руху у Хмельницькому: простір для спільних дій» Стан доріг, інфраструктура та дотримання ПДР. ... 
15:14
Сердечні вітання    У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ... 
13:29
У Хмельницькому під колеса авто потрапив п'яний пішохід Чоловік рухався прямісінько по центру проїжджої ... 
12:35
У Кам'янці спіймали грабіжника, який був у державному розшуку 22-річного зловмисника розшукували пол... 
10:49
У Віньківцях троє невідомих викрали з супермаркету банківський термінал Відеокамера зафі... 
09:57
Лірика із вкрапленням еротики. До Хмельницького завітає донецький письменик У книгарн... 
17:32
У Хмельницькому продовжують допомагати переселенцям зі сходу Вже близько двох років до Хмельницьк... 

Ексклюзив

Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
03.11.2016 15:14
Тележурнал Відродження. Випуск № 29
  
03.11.2016 14:23
Досить. Ефір від 2 листопада
  Гості студії - громадські активісти Олексій Голеншин та Альона Береза. ...
03.11.2016 11:37
Момент Істини. Запис прямого ефіру від 1 листопада
  Гість студії - заступник Хмельницького міського голови Анат...
02.11.2016 09:59