$og_value) { ?> ексклюзив, ексклюзивно, новини, новини хмельницький, події хмельницький, політика, економіка, відеорепортажі, фоторепортаж ">
m_auth->uid==0) { ?> Авторизація    Вийти m_auth->login_user->accessmode>0) {?>

Без копійки у кишені. Відтепер хмельничани можуть сплачувати за проїзд за допомогою QR-коду

, 10 2017, 18:09
Без копійки у кишені. Відтепер хмельничани можуть сплачувати за проїзд за допомогою QR-коду та додатку Приват-24. Запрацює нововведення, щоправда, лише в міському електротранспорті. Так намагаються популяризувати комунальні перевезення і серед молоді. Ціна на проїзд залишиться такою ж, як і паперового квитка – 2,50 грн. Таким чином Хмельницький закрив десятку перших міст в Україні , де запровадили електронний квиток.
Так міський голова Хмельницького пробує електротрансівське нововведення – електронний квиток. Зізнається, комунальним транспортом користується рідко, а от старший син пересувається тролейбусами, новацію - оцінить. З початку року е-квитки запрацювали у Львові, тоді ще у вісьмох містах. І от десятим став Хмельницький.

Так перевізники отримуватимуть фід-беки і краще розумітимуть структуру свого пасажиропотоку. Конфіденційність даних обіцяють берегти.
Кожен квиток має термін придатності. Коли він спливає - колір згасає й він перетворюється на чорно-білий. Тож кататися цілісінький день не вдасться.
Щоправда прогалини поки що залишаються. Приватбанк розробляє програму, що дозволить сплачувати за проїзд власникам карток інших банків. Тож відмовлятися від готівкового розрахунку за проїзд поки що не поспішатимуть.
Спеціальні наліпки з QR-кодами вже є у кожному тролейбусі – у тестовому режимі вже продали понад сотню квитків. Крім того, на початку наступного місяця в Хмельницькому з’являться валідатори. Точніше, ці пристрої – 75 штук – уже є в комунальників. Нині користуватися ними навчають кондукторів.
load->view("social_share_buttons"); ?> .comment-block { padding:20px 0; } .comment { padding: 20px 0 0; } .subcomments { padding-left: 30px } .comment-text { margin-left: 60px; } .comment-header { padding: 0 0 5px; } .comment-user-name { font-weight: bold; } .comment-date { font-style: italic; } .comment-respond-link { padding-top: 5px; display:block} #comment-form-block {padding-top:10px;} #comment-form-close { float:right; display: block; } #comment-error-message {color:#f00;}

Коментарі - 0

*/ ?>
Loading...

Новина дня

У парку Чекмана з’явився велопатруль Авто-, вело- та піші патрулі. У теплу пору патрульні міста працюють у посиленому режимі. Особливо, у місцях відпочинку та масового скупчення людей. Відтак, на літній період у парку у Чекмана з’явиться велопатруль. Згодом додасться ще один - піший. Не залишається без нагляду і міський пляж. У сезон купання тут працюватиме пляжний патруль.

Останні новини

14:15
На Хмельниччині 9-річний велосипедист втратив рівновагу і потрапив під “ЗІЛ” Хлопчик... 
12:58
У Шепетівці податківці припинили незаконну діяльність з продажу дизельного пального  
12:12
На Хмельниччині поліцейські затримали кримінальний дует, на рахунку якого близько 30 крадіжок та розбійний напад  
11:29
Голову Летичівської райради засудили за правопорушення, пов’язане з корупцією Чино... 
10:27
Хмельничанам покажуть виставку фотографій надзвичайних тваринок Презентує світлини відомий зе... 
14:50
У парку Чекмана з’явився велопатруль Авто-, вело- та піші патрулі. У теплу пору патрульні міста працюють у посиленому ... 
12:53
«Веселі старти» у спортивно - оздоровчому таборі «Олімп» 07 червня 2017 року обласний центр фізичного ... 
11:54
«Афера на мільйони»: прокурор звинуватила захисників базарниці в затягуванні процесу  

Ексклюзив

На Варті. Запис прямого ефіру від 8 червня
  Гість студії - речник управління поліції у м. Хмельницькому Роман Мартинюк...
09.06.2017 09:28
"Омріяним шляхом"
  
08.06.2017 18:07
Тележурнал “Відродження”. Випуск №63
  У новій формі до нових перемог.
08.06.2017 17:19
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
08.06.2017 09:54
var pid = 14591; */ ?>