Випуски на Хмельниччині - Спецрепортаж

Середа, 31 травня 2017, 18:06
Понад 2 тисячі наборів юних школяриків, випускникам ДНЗ від народного депутата Сергія Лабазюка. Наприкінці травня - початку червня кожен виховний навчальний заклад відзначає випуск маленьких вихованців. Шестирічні дітлахи вперше у житті залишають стіни вже такої звиклої домівки, і вирушають поки, ще у невідомий світ першокласника.
Важко прощатися із випускниками і вихователям. Хоча для пані Валентини цей випуск не перший, та сум залишається. За три роки встигла прив’язатися до дітей і полюбити, як рідних. Тільки ставлячись з любов’ю до своєї роботи, можна виховати чемних та слухняних майбутніх школярів.
Подарувати радість та наснагу до подальшого навчання. На кожен випуск у дитячому садочку обласного центру округу Сергія Лабазюка, а це Озерна, Лезневе, проспект Миру та вул. Зарічанська, завітали представники нардепа та депутати політичної партії Поруч. Прийшли не з пустими руками, традиційно усім маленьким випускникам подарували набори юного школярика. Таких лише по місту було роздано понад тисячу.
Днями відзначила свій перший випускний малеча дошкільного навчального закладу «Сонечко» села Грузевиця. Це затишне приміщення відвідує близько шести десятків тутешніх малюків. Робота установи побудована таким чином аби діти мали певний запас знань, які стануть при нагоді у початкових класах.
Владислав попри свій малий вік вже з легкістю розповідає доволі великі вірші. Хлопчик поки про школу знає не багато, але йтиме до неї охоче.
Свій перший крок у поки незвідану дорогу 15-ть майбутніх першачків розпочали із виконання державного гімну.
Вже традиційного цей заклад навідують бажані гості. Кілька років поспіль надійним партнером та помічником для садочка та маленьких вихованців є народний депутат України Сергій Лабазюк. Цього разу помічники парламентаря приїхали з канцелярськими наборами, які стануть дітям в пригоді за шкільною партою.
Помічники Сергія Лабазюка відвідали не тільки цей навчальний заклад, завітали до кожного населеного пункту Хмельницького району. Так в рамках традиційної акції тут було роздано близько п’яти сотень канцелярських наборів.
А ось у селі Писарівка Волочиського району рідні стіни дитячого садочку «Зоряночка» покидають 20 маленьких випускників. Роки пролетіли швидко, діти виросли та стали самостійними. Дитинство залишилось позаду, попереду багато цікавого та невідомого. Батьки не стримують сліз та хвилювання. Для них це особлива мить - перший крок їхньої малечі у доросле життя.
Свої набори першокласників, від народного депутата Сергія Лабазюка, у Волочиському районі, отримали 525 дітей. Помічники парламентаря зазначають, така акція проводиться вже 6 рік поспіль. В її основу першочергово закладена підтримка та розвиток малечі, а ще стимул до майбутніх навчальних вершин та нових знань.
Loading...

Новина дня

У парку Чекмана з’явився велопатруль Авто-, вело- та піші патрулі. У теплу пору патрульні міста працюють у посиленому режимі. Особливо, у місцях відпочинку та масового скупчення людей. Відтак, на літній період у парку у Чекмана з’явиться велопатруль. Згодом додасться ще один - піший. Не залишається без нагляду і міський пляж. У сезон купання тут працюватиме пляжний патруль.

Останні новини

14:15
На Хмельниччині 9-річний велосипедист втратив рівновагу і потрапив під “ЗІЛ” Хлопчик... 
12:58
У Шепетівці податківці припинили незаконну діяльність з продажу дизельного пального  
12:12
На Хмельниччині поліцейські затримали кримінальний дует, на рахунку якого близько 30 крадіжок та розбійний напад  
11:29
Голову Летичівської райради засудили за правопорушення, пов’язане з корупцією Чино... 
10:27
Хмельничанам покажуть виставку фотографій надзвичайних тваринок Презентує світлини відомий зе... 
14:50
У парку Чекмана з’явився велопатруль Авто-, вело- та піші патрулі. У теплу пору патрульні міста працюють у посиленому ... 
12:53
«Веселі старти» у спортивно - оздоровчому таборі «Олімп» 07 червня 2017 року обласний центр фізичного ... 
11:54
«Афера на мільйони»: прокурор звинуватила захисників базарниці в затягуванні процесу  

Ексклюзив

На Варті. Запис прямого ефіру від 8 червня
  Гість студії - речник управління поліції у м. Хмельницькому Роман Мартинюк...
09.06.2017 09:28
"Омріяним шляхом"
  
08.06.2017 18:07
Тележурнал “Відродження”. Випуск №63
  У новій формі до нових перемог.
08.06.2017 17:19
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
08.06.2017 09:54