Новий сервіс для автолюбителів: в Україні запрацював електронний кабінет водія

Електронний кабінет водія – неабияке ноу-хау для впевнених користувачів смартфонів. Завдяки йому кожен охочий удома, на вулиці, в громадському транспорті, кафе чи де-інде може отримати послугу, за якою раніше слід було безапеляційно звертатись до сервісних центрів.

На сторінці того, хто зареєструвався можна побачити все. Тут і інформація про посвідчення, і про автівки, і про адмінпротоколи. Їх, до речі, можна не просто переглянути ,а й погасити, проплативши он-лайн. Так само, в мережі можна і записатися на прийом. При цьому самотужки обравши зручні для себе – як дату, так і час.

Без жодних проблем в зручний для себе час та в комфортному місці тут можна й замовити індивідуальний номерний знак. Аби не повторитись ,система дозволяє перевірити наявність такого ж у вашому регіоні буквально за кілька секунд.

А ще, так само без проблем кожен користувач електронного кабінету може отримати інформацію за він-кодом не лише про своє, а і про будь-яке інше авто. Це – не безкоштовно, утім, неабияк корисно. Для тих, до прикладу, хто вирішив придбати автомобіль на вторинному ринку історія обраної машини – безцінна.

Зареєструватися у електронному кабінеті – простіше-простого. Усе, що вам потрібно – це електронний підпис. Замовити його без проблем можна через інтернет-банкінг. Далі – заходимо на сайт сервісного центру і реєструємось. На все про все у вас піде лише кілька хвилин, котрі в подальшому зекономлять вам чимало такого цінного часу.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

Як у Хмельницькому працевлаштовують атовців?

За майже п’ять років війни на сході Україна отримала тисячі сучасних героїв. Частина з них ...