Побиття активіста у Ярмолинцях

Середа, 27 січня 2016, 17:51
Громадські слухання у Ярмолинецький селищній раді – за що відгамселили місцевого активіста?
Минулого тижня у Ярмолинцях відгамселили учасника АТО, заразом - громадського діяча Юрія Крисюка. Під час засідання круглого столу спалахнув конфлікт між ним та кількома іншими присутніми.
Побиття активіста. Минулого тижня у Ярмолинцях відгамселили учасника АТО, заразом - громадського діяча Юрія Крисюка. Під час засідання круглого столу спалахнув конфлікт між ним та кількома іншими присутніми.
 
20 січня, здавалось би, ніщо не віщувало біди. Звичайне зібрання, де громадськість спільно з чиновниками, мали б обговорювати вагомі для району питання. Запросили туди і Юрія Крисюка, знаного в Ярмолинцях активіста. Утім для нього це засідання обернулося численними травмами та переломами. Розповідає, коли вирішив покинути залу через висунуті йому «незрозумілі» звинувачення, виникла сутичка.
Це відео зафільмував один із очевидців конфлікту. Далі – без коментарів.
Напередодні, Юрій Крисюк спільно з іншими місцевими активістами, добряче «насолили» Вадиму Гуменюку. Вони завадили йому стати начальником Ярмолинецької пошти. Свій протест під стінами тамтешнього приміщення мотивували причетністю Гуменюка до антимайдану. Той і сам цього факту не заперечував. Мовляв працював тоді в районній адміністрації і дуже дорожив робочим місцем.
Власне, із особистою образою Вадима Гуменюка пов*язує своє побиття активіст. Натомість його дружина, головна освітянка Ярмолинеччини Валентина Хоптова, твердить, бійки як такої не було. Каже, через пана Крисюка навчальний процес у районі опинився на межі зриву. Нещодавно він з однодумцями змусили єдиного заступника голови адміністрації звільнитися. Саме у цьому полягали висунуті йому претензії на зібранні.
Потім, за словами Валентини Хоптової - Юрій Крисюк підняв на неї руку. Натомість чоловіки, які стояли поряд, кинулися їй на порятунок. Але, запевняє, активіста вони не гамселили.
Нині Юрій Крисюк проходить лікування у госпіталі ветеранів війни. У нього виявили легкий струс мозку, переломи та травми.
Своєю чергою, Валентина Хоптова теж називає себе постраждалою. Каже, нещодавно покинула стіни лікарні, де у неї діагностували струс мозку. Нині - начальниця управління освіти Ярмолинеччини підвищує професійні навички на курсах у Києві.
Loading...

Новина дня

У парку Чекмана з’явився велопатруль Авто-, вело- та піші патрулі. У теплу пору патрульні міста працюють у посиленому режимі. Особливо, у місцях відпочинку та масового скупчення людей. Відтак, на літній період у парку у Чекмана з’явиться велопатруль. Згодом додасться ще один - піший. Не залишається без нагляду і міський пляж. У сезон купання тут працюватиме пляжний патруль.

Ексклюзив

На Варті. Запис прямого ефіру від 8 червня
  Гість студії - речник управління поліції у м. Хмельницькому Роман Мартинюк...
09.06.2017 09:28
"Омріяним шляхом"
  
08.06.2017 18:07
Тележурнал “Відродження”. Випуск №63
  У новій формі до нових перемог.
08.06.2017 17:19
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
08.06.2017 09:54