Прагнення миру

П'ятниця, 16 вересня 2016, 17:59
Бажання одне на всіх. Школярі навчально-виховного комплексу № 4 міста Хмельницького провели акцію «Діти України прагнуть миру». Кожен з учнів залишив своє побажання на великому аркуші паперу, який передадуть президенту України. Написів було чимало, але всі з одним прагненням.
Мир передусім. В Хмельницькому на головній площі міста учні НВК № 4 писали свої сокровенні бажання. Дітей було декілька десятків, але всі прагнули одного.
Акція «Діти України прагнуть миру» розпочалась у Хмельницькому. Юні патріоти таким чином хочуть ще раз нагадати - вирішення конфлікту через війну – невихід.
Як кажуть організатори, цю акцію підтримали у всіх обласних центрах. Після її завершення із великих листів буде створена книга, яку передадуть президенту України.
Міські та обласні чиновники переконують, кожен може змінити нашу країну на краще.
Далі діти передадуть естафету до Івано-Франківська. Звідти вона помандрує всією країною.
  
Loading...

Новина дня

Прагнення миру Бажання одне на всіх. Школярі навчально-виховного комплексу № 4 міста Хмельницького провели акцію «Діти України прагнуть миру». Кожен з учнів залишив своє побажання на великому аркуші паперу, який передадуть президенту України. Написів було чимало, але всі з одним прагненням.

Ексклюзив

Програма “Зелена варта”
  З професійним святом працівників Ярмолинецького лісового господарства!...
16.09.2016 16:51
Тележурнал "Відродження". Випуск 15
  
16.09.2016 16:20
Позиція. Запис прямого ефіру від 15 вересня
  Гість студії - Віталія Дзюба - начальник управління Укртрансбезпеки в Хме...
16.09.2016 09:57
Досить
Запис прямого ефіру від 14 вересня. Гості студії: Євген Яндола - адвокат; Жанна Нагаєвська - голова ініціативної групи мешканців гуртожитк...
15.09.2016 09:53