Неспокійно на маріупольському напрямку

П'ятниця, 21 жовтня 2016, 15:09
Терористи продовжують обстрілювати, як позиції військових, так і будинки мирних мешканців. Нещодавно, під вогнем окупантів опинилося село Піщовик, що розташоване фактично на лінії зіткнення.
ОлександрПотрехалічев – мешканець села Піщовик, що неподалік Маріуполя показує наслідки недавнього обстрілу сепаратистів.Вісімдесятидворічний дідусь, котрий пережив Другу світову війну, каже: російські окупанти діють фашистськими методами. Збройна канонада почалася, коли чоловік був вдома. Вже третій рік він живе на лінії вогню.
Цілилися сепаратисти по пункту пропуску «Гнутове», що поблизу села Піщовик. Всього випустили близько 30-ти мін. Люди не постраждали, але пошкоджено будинки мирних мешканців.
 
За словами військових, по населеному пункту гатили зі зброї важкого калібру.
Нині пункт пропуску «Гнутове» вже запрацював у звичному режимі. Та прикордонники твердять – у разі активізації сепаратистських обстрілів в змозі захистити і мирних мешканців, і військових, котрі здійсюють пропуск людей через лінію зіткнення.
Loading...

Новина дня

Неспокійно на маріупольському напрямку Терористи продовжують обстрілювати, як позиції військових, так і будинки мирних мешканців. Нещодавно, під вогнем окупантів опинилося село Піщовик, що розташоване фактично на лінії зіткнення.

Ексклюзив

Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
21.10.2016 10:49
На Варті. Запис прямого ефіру від 20 жовтня
  Гість студії - Ігор Олійник - радник Хмельницького міського голови, учасни...
21.10.2016 09:55
Досить. Запис прямого ефіру від 19 жовтня
  Гість студії - Валентин Білянський - начальник управління превентивної діяльн...
20.10.2016 09:53
Момент Істини. Запис прямого ефіру від 18 жовтня
  Гості студії: Григорій Ващук - заступник начальника управління Ж...
19.10.2016 09:57