У селі Миколаїв на Хмельниччині жителі обурені великою кількістю перевірок у школі

Середа, 14 грудня 2016, 18:03
У селі Миколаїв на Хмельниччині у стінах школи Героя Небесної Сотні відбулися збори селян. Вони обурені великою кількістю перевірок у навчальному закладі. Кажуть,ті звалилися на них після зміни розкладу шкільного автобуса. Впевненні – так діти вчитися не можуть та й навчальний колектив постійно знаходиться у стресі.
Усі перевірки розпочалися після зміни розкладу руху шкільного автобуса. Для однієї з учениць він виявився незручним. Матір дівчинки почала активно відсилати листи до влади, аби ті приїхали з перевірками. Хоча, каже голова, дівчинці допомогли отримати учнівський квиток для безкоштовного проїзду рейсовими автобусами.
Та попри всі труднощі, більшість батьків говорять - школою задоволенні і дітей не планують переводити до інших навчальних закладів. Багато вихованців є призерами різних олімпіад та конкурсів. Заклад збудували у 2002 році. Він може прийняти на навчання понад 150 учнів. Проте зараз цифри невтішні через низьку народжуваність. Вже п’ять класів через маленьку кількість дітей перейшли на індивідуальне навчання.
Щоб школа могла далі нормально працювати, перевірки мають припинитися. Люди переконані – через такий тиск навчальний заклад можуть взагалі закрити. Тому готові до останнього відстоювати право своїх дітей на освіту.
 
Loading...

Новина дня

У селі Миколаїв на Хмельниччині жителі обурені великою кількістю перевірок у школі У селі Миколаїв на Хмельниччині у стінах школи Героя Небесної Сотні відбулися збори селян. Вони обурені великою кількістю перевірок у навчальному закладі. Кажуть,ті звалилися на них після зміни розкладу шкільного автобуса. Впевненні – так діти вчитися не можуть та й навчальний колектив постійно знаходиться у стресі.

Ексклюзив

Досить. Ефір від 14 грудня.
Гості студії - Казбек Куразов - військовослужбовець 57-ї окремої мотопіхотної бригади ЗСУ; Руслан Токал...
15.12.2016 09:36
Програма "Позиція"
  Гість студії - народний депутат України Володимир Литвин.
14.12.2016 18:11
Тележурнал Відродження. Випуск № 41
  
14.12.2016 13:23
Тижневик Преміум-ліги. Випуск №6
  
14.12.2016 12:38