Вихідними на Хмельниччині рятувальники боролися з негодою

Вівторок, 10 січня 2017, 17:01
Поки хмельничани святкували Новий рік та Різдво, рятувальники і не мріяли про відпочинок. Погода піднесла свій подарунок – дороги і в місті, і за його межами замело снігом, автівки застрягали в кучугурах. Рятувальники працювали цілодобово. Станом на 9 січня вони більше 50 разів витягували автомобілі, що через засніжені дороги не могли рухатись, а їх пасажирам загрожувала небезпека.
У зв’язку із складною ситуацією на дорогах, вихідними рятувальники Хмельниччини цілодобово визволяли автівки зі снігових заметів. До ліквідації наслідків негоди та надання допомоги учасникам руху залучено понад 190 рятувальників на 68 одиницях техніки підвищеної прохідності.
Додатково розгорнуто 3 мобільних пункти обігріву в місцях тимчасового відстою великогабаритних транспортних засобів. У Хмельницькому ж пункт обігріву розгорнули 6 січня на міському пляжі. Адже саме в акваторії Південного Бугу впродовж зими перебуває найбільше відпочивальників, яким може знадобитися допомога. Це – рибалки, ковзанярі, діти. Тож якщо замерзли – можна буде зігрітися у наметі гарячим чаєм. А якщо раптово стало зле - отримати медичну допомогу.
    
Пункт діятиме цілодобово, доки не потеплішає. Усього на території області діє 148 пунктів обігріву.
Станом на 10 січня у Хмельницькій області відновлено рух шляхами державного та місцевого значення. Та все ж ДСНС радить громадянам у період негоди без особливої потреби на вулицю не виходити, а водіям - утриматися від поїздок власним автотранспортом на далекі відстані.
Loading...

Новина дня

У парку Чекмана з’явився велопатруль Авто-, вело- та піші патрулі. У теплу пору патрульні міста працюють у посиленому режимі. Особливо, у місцях відпочинку та масового скупчення людей. Відтак, на літній період у парку у Чекмана з’явиться велопатруль. Згодом додасться ще один - піший. Не залишається без нагляду і міський пляж. У сезон купання тут працюватиме пляжний патруль.

Ексклюзив

На Варті. Запис прямого ефіру від 8 червня
  Гість студії - речник управління поліції у м. Хмельницькому Роман Мартинюк...
09.06.2017 09:28
"Омріяним шляхом"
  
08.06.2017 18:07
Тележурнал “Відродження”. Випуск №63
  У новій формі до нових перемог.
08.06.2017 17:19
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
08.06.2017 09:54