На центральній вулиці Хмельницького дозволять торгувати тільки хендмейдом

Середа, 25 січня 2017, 13:26
У міськраді визначились із місцями, де будуть проводити ярмарки.

Учора, 24 січня, у Хмельницькій міськраді представили перелік місць, для проведення ярмарків. Зокрема, визначились із товарами, місцями їх реалізації та термінами роботи. Проект, у якому зазначений перелік, мають затвердити депутати на сесії.

“В кількох мікрорайонах міста відбуваються ярмаки. Відомий на вулиці Прибузькій, ярмарок з продажу квітів перед 8 березня біля “Дитячого світу”. На Проскурівській ми дозволили ярмарки, але маємо на меті підтримати людей, які своїми руками виробляють унікальні речі. Це може бути продукція — молоко, сири, мед, ковбаси, або хендмейд. Щоб це не були якісь китайські перепродані товари”, - зазначає заступник міського голови Володимир Гончарук.

За словами посадовця, сільськогосподарські ярмарки планують проводити на Зарічанській і Прибузькій, новорічний - біля кінотеатру Шевченка. Шкільний і квітковий ярмарки розташуються біля «Дитячого світу», книжковий – у парку ім. І.Франка та парк у ім. М.Чекмана. Ярмарок на Майдані Незалежності дозволятимуть у державні святкові дні, а фестивалі будуть проводити згідно рішення виконкому.
Газета "Є"
Loading...

Новина дня

13-та сесія обласної ради Децентралізація та агросектор вивели Хмельниччину на лідируючі позиції в країні. Про це у своєму звіті за рік розповів голова обласної адміністрації Олександр Корнійчук. Поряд з тим визнав – демографічна ситуація не з кращих. На пленарному засіданні тринадцятої сесії депутати і критикували, і підтримували напрями діяльності керівника області.

Ексклюзив

Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
24.05.2017 13:36
Програма "Досить"
  Гості студії: народний депутат України, член політради політичної партії "УКРОП" Віталій Купрій; керівник Хмельницької ...
24.05.2017 11:37
Момент Істини. Ефір від 23 травня
  Гість студії - начальник Управління культури і туризму Хмельницької міської ради Артем Рома...
24.05.2017 10:48
Підсумковий випуск новин від 21 травня
  Життя без «Вконтакті», вишивані рекорди Хмельницького та ніч у Меджибізькому зам...
24.05.2017 09:56