13-та сесія обласної ради

Середа, 24 травня 2017, 18:04
Децентралізація та агросектор вивели Хмельниччину на лідируючі позиції в країні. Про це у своєму звіті за рік розповів голова обласної адміністрації Олександр Корнійчук. Поряд з тим визнав – демографічна ситуація не з кращих. На пленарному засіданні тринадцятої сесії депутати і критикували, і підтримували напрями діяльності керівника області.
Вже рік, як Олександр Корнійчук керує областю. Тому прозвітував про свою роботу на пленарному засіданні сесії. Говорив про здобутки від децентралізації та будівництво нових підприємств. Нагадав і про аграрний потенціал краю, який йому дістався у спадок ще від попередників.
Багатьох з депутатів цікавило, коли ж в області з’явиться дитяча лікарня, адже Хмельниччина єдина в країні, що не має подібного медичного закладу.
 
Розподіл коштів на громади, ремонти навчальних закладів та економія коштів обласного бюджету – усе та навіть більше цікавить громадськість міста. Більш як півгодинна доповідь викликала ще більше запитань. Тож Олександру Корнійчуку довелося відповідати і на незручні. А про фінансові тонкощі у районах він доручив розповідати Сергію Пенюшкевичу.
Звіт керівника краю викликав критику з-поміж депутатів. Націоналісти діяльність Корнійчука на посаді оцінили негативно.
Хмельницькі обранці вкотре звертають увагу керівництва краю щодо ситуації у Держгеокадастрі області. Сотні захисників не можуть отримати земельні ділянки, адже їх вже давно захопили у власність невідому особи. Поки у відомстві триває реформа, керівники змінюються щомісяця. Тож і відповідальності ніякої.
Депутати на тринадцятій сесії розглянули більше шести десятків питань, більше половини з яких були запити. Також прийняли звернення до владної верхівки щодо заборони продажу землі сільськогосподарського призначення.
Loading...

Новина дня

У парку Чекмана з’явився велопатруль Авто-, вело- та піші патрулі. У теплу пору патрульні міста працюють у посиленому режимі. Особливо, у місцях відпочинку та масового скупчення людей. Відтак, на літній період у парку у Чекмана з’явиться велопатруль. Згодом додасться ще один - піший. Не залишається без нагляду і міський пляж. У сезон купання тут працюватиме пляжний патруль.

Ексклюзив

На Варті. Запис прямого ефіру від 8 червня
  Гість студії - речник управління поліції у м. Хмельницькому Роман Мартинюк...
09.06.2017 09:28
"Омріяним шляхом"
  
08.06.2017 18:07
Тележурнал “Відродження”. Випуск №63
  У новій формі до нових перемог.
08.06.2017 17:19
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
08.06.2017 09:54