Екологи досліджували воду у Південному Бузі

Понеділок, 30 січня 2017, 17:21
Чи безпечно рибі у Південному Бузі – екологи поділилися результатами досліджень води у річці.
Екологи зробили заміри на річці Південний Буг. Два тижні тому результати показали низький рівень кисню у водоймі, тож екологічна інспекція слідкує за показником біохімічного споживання кисню.
Клуби пару та різкий запах. Так два тижні тому виглядала картина на Південному Бузі. Тоді містяни викликали екологів на річку, аби ті з’ясували, чи є небезпека для риби. Лабораторні дослідження показали занижений рівень кисню у воді.
Два тижні тому у районі міського пляжу була хмара пари та неприємний запах. 15 січня екологічні інспектори виявили відхилення від норми у замірах води.
 
Як запевняють в екологічній інспекції, щодня біохімічні показники водойми поліпшуються, проте про остаточні результати можна буде говорити за 5 днів. До того часу посадовці тримають ситуацію під контролем. У понеділок в Інтернеті поширилась новина, що на місто насувається екологічна катастрофа. В інспекції таку інформацію спростовують.
Тим часом зусиллями місцевої рятувальної станції у водоймі з’явилися кілька десятків лунок – так рибі легше дихати, адже товщина льоду становить більше 30 сантиметрів. Допомагають наситити киснем Південний Буг і рибалки - щодня любителі тихого полювання роблять ополонки у Бузі.
Loading...

Новина дня

Екологи досліджували воду у Південному Бузі Чи безпечно рибі у Південному Бузі – екологи поділилися результатами досліджень води у річці.

Ексклюзив

Про здоров'я. Запис прямого ефіру від 30 січня
  Гість студії - Віктор Петров - лікар хірург-проктолог....
31.01.2017 11:42
Спортцентр. Випуск від 30 січня
  
31.01.2017 10:47
Підсумковий випуск новин від 29 січня
  Школярам – безкоштовний проїзд, прем’єр приїхав до нашої області та 98 років украї...
30.01.2017 11:45
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
30.01.2017 09:55