Пам’ять героїв Небесної Сотні вшанували у Хмельницькому

П'ятниця, 17 лютого 2017, 16:25
Днями в обласній науковій бібліотеці відбувся урок мужності. Цей захід приурочили до дня героїв Небесної Сотні, який відзначається в Україні 20-го лютого. Про події Євромайдану, подвиг Героїв Небесної Сотні та майбутнє України йшла розмова під час заходу, на який завітали справжні патріоти України. А це - активісти Євромайдану, учасники бойових дій в зоні АТО, волонтери та хмельницькі студенти.
20 лютого в країні відзначатимуть день пам’яті героїв Небесної Сотні. У Хмельницькому вже розпочались заходи на цю тематику. Так, в обласній науковій бібліотеці пройшов урок мужності «Промені Гідності». Учасники війни та подій Майдану розповіли хмельницьким школярам та студентам про ті дні і про те, що сьогодні відбувається на Сході. Волонтер Тетяна Юзепчук каже, почала волонтерську діяльність, бо мала віру у зміни в країні та у зміни в людському відношенні до своєї держави.
Сьогодні ж, переконує волонтерка, необхідно пам’ятати кожного, хто поліг в боротьбі за нашу незалежність.
Учасник майдану, боєць добровольчого батальйону Назар Чепко переконує – українці повинні бути сильними, мудрими і мають нарешті почати вчитись на своїх помилках.
Як би ви не ставились до Майдану, що би ви не думали про його учасників, єдине те, що вони хотіли кращого майбутнього для українців, вже варте пошани. Вони розпочали процес духовної перебудови нації, переконують активісти.
Loading...

Новина дня

Податковій міліції – ні. Народні обранці відмовилися голосувати за законопроект, що передбачав відновлення цієї структури Закон про спадщину, чи спроба відновлення податкової міліції. Одним із «нашумілих» законопроектів 23 лютого став закон про спадщину. В пояснювальній записці йдеться, що саме цим законодавчим актом скасовується оподаткування і здійснення грошової оцінки спадкоємцями першої та другої черг. Проте не все так просто. Окрім того, одним із пунктів даного закону пропонувалося відновити діяльність податкової міліції.

Ексклюзив

Момент Істини. Запис прямого ефіру від 23 лютого
  Гості студії - журналісти Неля Шпулак та Володимир Гординський...
24.02.2017 12:34
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
24.02.2017 11:41
Програма “Свят коло”
  Українська пісня - одна із святинь нашого народу.
24.02.2017 10:47
Тележурнал ”Відродження”. Випуск № 53
  
24.02.2017 09:59