Аудит-перевірка на Хмельницькому протезному заводі

Вівторок, 07 березня 2017, 17:38
На Хмельницькому протезному підприємстві завершили перевірку аудитори. Нагадаємо, ще в середині лютого активісти завітали на завод, аби з’ясувати долю технічного обладнання. Воно було придбане ще у 2008 році, однак з тогу часу не вводилося в експлуатацію.
Ще в середині лютого на підприємстві місцеві активісти здійняли гамір. Мовляв, тут у підвалах простоює дороговартісне обладнання для виробництва ортопедичного взуття. Тоді сюди завітала і керівниця департаменту соцполітики. До способу придбання усіх станків у прокуратури виникли запитання. Тож слідство тривало, а комплекс, придбаний у 2008 році, проходив, як речовий доказ по справі. Саме через це його використовувати поки не можна - наголошував директор.
 
Водночас свою перевірку розпочала і Держаудитслужба. Поки вона тривала, заступник директора переконувала активістів - може залишитись без роботи.
Як поінформувала Держаудитслужба на офіційному сайті Хмельницької ОДА, під час перевірки на підприємстві було виявлено порушень на більш ніж 50 мільйонів гривень. А невикористання технічного комплексу з виготовлення ортопедичного взуття фахівці служби кваліфікували, як неефективна діяльність підприємства. Про усі зафіксовані факти аудитори повідомили правоохоронні органи.
Loading...

Новина дня

Аудит-перевірка на Хмельницькому протезному заводі На Хмельницькому протезному підприємстві завершили перевірку аудитори. Нагадаємо, ще в середині лютого активісти завітали на завод, аби з’ясувати долю технічного обладнання. Воно було придбане ще у 2008 році, однак з тогу часу не вводилося в експлуатацію.

Ексклюзив

Програма "Позиція"
  Гість студії - Олег Червонюк - власник Рівненського льонокомбінату...
07.03.2017 17:42
Спортцентр. Випуск від 6 березня
  
07.03.2017 10:46
Про здоров'я. Запис прямого ефіру від 6 березня
  Гість студії - Ігор Салабай - лікар-кардіолог...
07.03.2017 09:58
Програма “Свят коло”. Пісня – душа народу.
  
03.03.2017 10:51