Більше 200 байкерів приїде у Хмельницький відкривати мото-сезон

П'ятниця, 17 березня 2017, 17:19
У місті вони проведуть декілька акцій, щоб привернути до себе увагу водіїв.

Хмельницька асоціація мотоциклістів (ХАМ) відкриває новий сезон . Тож рев мотоциклів на вулицях міста буде чутно починаючи з 1 квітня.

На відкриття мотосезону приїдуть байкери не лише з Хмельницького та області, а й з Вінниці, Одеси, Дніпра, Львова, Києва та інших міст України. Голова ХАМ, Володимир Бадлюк, розповів, що загалом очікується більше 200 учасників.

«Збір мотоциклістів розпочнеться о 10:00 біля кінотеатру імені Т. Шевченка. Там відбудеться привітання: ми будемо спілкуватися між собою, можливо хтось захоче виступити… А потім проведемо акцію "Увага – мотоцикліст!". Окремими групами ми роз’їдемося по місцях найбільшого скупчення автомобілів – біля "Епіцентру", біля "Оазису", на великих перехрестях. І будемо роздавати водіям флаєра, щоб вони були уважними на дорозі, бо містом уже почнуть їздитити мотоциклісти» – розповів Володимир Бадлюк.

Після цього байкери, вже традиційно, з прапорами і гучними сигналами проїдуться містом. Мото-пробіг розпочнеться об 11:00 від кінотеатру імені Т. Шевченка. А далі вони поїдуть до будівлі СБУ, клубу «СВ», площі Миру і завершать пробіг на майдані Незалежності.

Також мотоциклісти завітають до дитячого будинку-інтернату, що на Ружичній. Володимир Бадлюк розповів, що ХАМ опікується ним вже декілька місяців. Але цього разу байкери не лише завезуть благодійну допомогу, а й покатають малечу на залізних конях.

Фото: з офіційної сторінки «ХАМ» у «Vk.com»

Сайт новин "Є"

Loading...

Новина дня

Вітчизняні кінологи переймали європейський досвід Чотирилапі митники демонструють свій хист. У Хмельницькому завершився навчальний семінар для кінологів та прикордонників. Його учасники мали можливість ознайомитися з новітніми практиками закордонних колег. А у практичній частині собаки довели – для контрабандистів при перетині кордону немає жодних шансів.

Ексклюзив

Тележурнал ”Відродження ”. Випуск № 55
  
17.03.2017 14:29
Момент Істини. Запис прямого ефіру від 16 березня
  Гість студії - Володимир Гончарук - заступник Хмельницького м...
17.03.2017 09:59
Досить. Запис прямого ефіру від 15 березня
  Гість студії - Олександр Чорнієвич - директор Департаменту архітектури, мі...
16.03.2017 09:54
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
15.03.2017 14:34