Поліція закликає хмельничан здати зброю й уникнути кримінальної відповідальності

П'ятниця, 24 березня 2017, 09:57
В області знову стартує місячник добровільної здачі зброї.

 Із квітня мешканці Хмельниччини можуть здати в поліцію незареєстровані зброю, боєприпаси, вибухівку та спеціальні засоби. Місячник добровільної здачі триватиме по 30 квітня.

У поліції наголошують, що громадяни, які добровільно принесуть зброю, згідно з вимогами статті 263 Кримінального кодексу України, звільняються від кримінальної відповідальності.

«Якщо громадянин у вказаний термін добровільно здав до підрозділів Національної поліції України мисливську вогнепальну, холодну, газову зброю, то в подальшому після оформлення відповідних документів він має можливість зареєструвати цю зброю в особисту власність і використовувати її на законних підставах», - зазначили в прес-службі поліції.

Для отримання більш детальної інформації звертайтеся до територіальних підрозділів Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області або дільничних офіцерів поліції в місцях вашого проживання або тимчасового перебування.

Сайт новин "Є"

Loading...

Новина дня

Прокуратура, СБУ та поліція спіймали на вимаганні громадських активістів 600 доларів за керівне крісло. Прокуратура, СБУ та поліція спіймали на вимаганні громадських активістів. Члена ГО «Хмельницький майдан» та очільника псевдо територіальної громади «Опір» взяли на гарячому.

Ексклюзив

Підсумковий випуск новин від 26 березня
  Одразу три мітинги у Хмельницькому, перший дільничний з’явився в тергромаді та...
29.03.2017 11:40
На Варті. Запис прямого ефіру від 28 березня
  Гість студії - Володимир Шрубковський - координатор Хмельницького центр...
29.03.2017 10:49
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
28.03.2017 15:48
Про здоров'я. Запис прямого ефіру від 27 березня
  Гостя студії - Лариса Притуляк - керівник Хмельницького обласног...
28.03.2017 11:37