Хмельницькі рятувальники ліквідували пожежу в квартирі

Четвер, 06 квітня 2017, 16:07
5 квітня у Хмельницькому сталася пожежа у п’ятиповерховому будинку на вулиці Зарічанській. До служби порятунку звернулись випадкові свідки, які помітили, що з балкону на 4-му поверсі йде дим.
Пожежа виникла на 4-му поверсі 5-поверхового будинку на вулиці Зарічанській близько 16-ої години. До місця виклику негайно прибуло 2 відділення рятувальників 37-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Вогнеборці потрапили до квартири та виявили, що вогнем повністю охоплений балкон, полум’я перекинулося на суміжні приміщення квартири. Відтак одночасно із гасінням пожежі вогнеборці запросили додаткові сили та засоби та штаб пожежогасіння.
 
Завдяки оперативним та професійним діям рятувальники не допустили розповсюдження вогню на сусідні квартири та врятували цуценя. Ймовірною причиною пожежі є коротке замкнення електромережі. Нещасних випадків на пожежі не було.
Loading...

Новина дня

Хмельничани побутовими умовами задоволені, та містом своїм не гордяться Хмельничани побутовими умовами задоволені, та містом своїм не гордяться. Міський голова нині представив рейтинг обласних центрів. У щорічному звіті, створеному на основі соціологічного опитування, Хмельницький розділив четверте місце із Маріуполем та Івано-Франківськом. Фактично позиція нашого обласного центру за рік не змінилася. Втім, за кількома показниками рейтинг впав, за іншими – зріс.

Ексклюзив

Підсумковий випуск новин від 9 квітня
  З абонплатою на газ погарячкували, сховище Сатани розрили, проти керівника притул...
10.04.2017 15:28
Тележурнал ”Поруч один одного”. Випуск 53
  
07.04.2017 17:41
Авторська програма Ганни Лернатович ”Дорогою спасіння”
  "Повір! І ти зрозумієш, і ти пізнаєш!" ...
07.04.2017 17:31
На Варті. Запис прямого ефіру від 6 квітня
  Гості студії - волонтери Олександр Попов, Артем Харченко та Катерина Аргун...
07.04.2017 09:55