Патрульні відзначили дресирувальника собаки, котра допомогла віднайти труп

П'ятниця, 21 квітня 2017, 15:59
Леон-герой: патрульні відзначили дресирувальника собаки, котра допомогла віднайти труп. Нагадаємо, 12 квітня під час спільного патрулювання поліцейських із нацгвардійцями у парку імені Івана Франка в приміщенні закинутого туалету службовий пес знайшов тіло чоловіка 1962 року народження. За попередніми даними, воно пролежало там кілька місяців. І, якби не Леон, невідомо скільки б ще там знаходилось.
Знайомтеся це – Леон. Півторарічна німецька вівчарка служить лише два місяці. А вже удостоєна нагороди хмельницьких патрульних. Саме цей пес спромігся знайти тіло в закинутому туалеті, що у парку Франка. В приміщенні воно пролежало кілька місяців. І, якби не Леон, невідомо скільки б ще там знаходилось.
Дресирувальник Леона каже, пишається своїм підопічним. Адже, це його перші – і нагорода, і серйозна справа. До цього, чогось особливого пес не робив – виконував звичайні службові завдання.
Керівництво патрульної поліції, каже, такій допомозі і з боку Леона, і нацгвардійців щиро раді. Додають, співпраця двох служб взагалі – річ потрібна і корисна.
Loading...

Новина дня

У парку Чекмана з’явився велопатруль Авто-, вело- та піші патрулі. У теплу пору патрульні міста працюють у посиленому режимі. Особливо, у місцях відпочинку та масового скупчення людей. Відтак, на літній період у парку у Чекмана з’явиться велопатруль. Згодом додасться ще один - піший. Не залишається без нагляду і міський пляж. У сезон купання тут працюватиме пляжний патруль.

Ексклюзив

На Варті. Запис прямого ефіру від 8 червня
  Гість студії - речник управління поліції у м. Хмельницькому Роман Мартинюк...
09.06.2017 09:28
"Омріяним шляхом"
  
08.06.2017 18:07
Тележурнал “Відродження”. Випуск №63
  У новій формі до нових перемог.
08.06.2017 17:19
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
08.06.2017 09:54