20 мільйонів на ремонт доріг

Вівторок, 25 квітня 2017, 15:42
З приходом тепла якість доріг міста хмельницького покращиться. Про це на брифінгу журналістам заявив міський голова. На поточний ремонт та усунення ямковості з міського бюджету виділено близько двадцяти мільйонів гривень. Окрім латання ям, деякі вулиці та провулки обласного центру зазнають капітального оновлення дорожнього полотна.
З приходом тепла на дороги обласного центру прийде і новий асфальт. У 2017-му на поточний ремонт доріг обласного центру з місцевого бюджету було виділено більше двадцяти мільйонів гривень. Окрім усунення, ямковості планується капітальне будівництво, нових автошляхів. Змін зазнають і прибудинкові території.
 
Ранньому початку робіт завадила погода, але коли градуси на термометрі поповзуть в гору, каже міський голова, робота закипить.
Не дорогами єдиними. Із збільшенням кількості міського населення збільшується потреба у навчальних закладах. Так в цьому році планується здати в експлуатацію дитячий садочок в мікрорайоні Гречани. Та за два роки закінчення будівництва НВК на Озерній.
Також за міський кошт в літній час буде утеплено кілька навчальних закладів.
Loading...

Новина дня

Круглий стіл влади і перевізників Одні запитували, інші відповідали та пропонували. В Хмельницькому відбулася зустріч приватних перевізників міста і владних структур обласного центру. За кілька годин дискусії обговорили чимало важливих питань. Приватників найбільше турбують нелегали, які забирають і без того малі заробітки. А представників владних органів цікавила якість перевезень.

Ексклюзив

Момент Істини. Ефір від 9 травня
  Гість студії - координатор руху "Чесно" у Хмельницькій області Олег Черненко...
10.05.2017 15:02
Тележурнал ”Поруч один одного”. Випуск 57
  
10.05.2017 12:42
Авторська програма Богдана Любиченка "Спортцентр"
  Випуск від 9-го травня.
10.05.2017 09:57
Програма “Свят коло”. Подільська вишивка
  
05.05.2017 18:04