Круглий стіл влади і перевізників

Середа, 10 травня 2017, 17:49
Одні запитували, інші відповідали та пропонували. В Хмельницькому відбулася зустріч приватних перевізників міста і владних структур обласного центру. За кілька годин дискусії обговорили чимало важливих питань. Приватників найбільше турбують нелегали, які забирають і без того малі заробітки. А представників владних органів цікавила якість перевезень.
З вересня поточного року в обласному центрі стартує конкурс на здійснення пасажирських перевезень. В міській раді не виключають можливості, що замість існуючих приватників возити людей будуть інші. Аби уточнити деякі питання та вирішити наболілі проблеми галузі на майбутнє перевізники та представники влади зібралися за круглим столом.
Керівників приватних структур, які займаються перевезенням пасажирів по місту Хмельницькому, переважно цікавили питання щодо нових транспортних розв’язок, майбутнього конкурсу та умов його проведення. А ще - крадіжки пасажирів. Перевізники кажуть, зараз знайти кваліфікованого водія досить важко.
В свою чергу контролюючі органи цікавилися якістю самих перевезень. Вони ще раз нагадали, яких норм потрібно дотримуватися при наданні послуги транспортування.
Loading...

Новина дня

13-та сесія обласної ради Децентралізація та агросектор вивели Хмельниччину на лідируючі позиції в країні. Про це у своєму звіті за рік розповів голова обласної адміністрації Олександр Корнійчук. Поряд з тим визнав – демографічна ситуація не з кращих. На пленарному засіданні тринадцятої сесії депутати і критикували, і підтримували напрями діяльності керівника області.

Ексклюзив

Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
24.05.2017 13:36
Програма "Досить"
  Гості студії: народний депутат України, член політради політичної партії "УКРОП" Віталій Купрій; керівник Хмельницької ...
24.05.2017 11:37
Момент Істини. Ефір від 23 травня
  Гість студії - начальник Управління культури і туризму Хмельницької міської ради Артем Рома...
24.05.2017 10:48
Підсумковий випуск новин від 21 травня
  Життя без «Вконтакті», вишивані рекорди Хмельницького та ніч у Меджибізькому зам...
24.05.2017 09:56