На Хмельниччині зіткнулись пасажирський та вантажний потяги, є постраждалі

Понеділок, 29 травня 2017, 13:54
Вранці 27 травня у Кам’янці-Подільському на залізничній станції Нігин «Південно-Західної залізниці» зіткнулися два поїзди. З рейок зійшов локомотив і перший вагон пасажирського потяга. При цьому перекинувся локомотив і два вагони, навантажені щебенем. Всього в пасажирському поїзді знаходилась 541 людина, в тому числі - багато дітей, які їхали на екскурсію до Кам'янця-Подільського.
27 травня близько 7 години ранку в межах залізничної станції Нігин «Південно-Західної залізниці» зіштовхнулись два рухомих склади потягів. Невідкладно до місця події були направлені три рятувальних відділення на спецавтомобілях, поліція, карети швидкої допомоги та автобуси місцевого автопідприємства.
Як з’ясувалось, під час маневрування зіштовхнулися пасажирський потяг №139 сполученням Київ – Кам’янець-Подільський в складі 15 вагонів та вантажний потяг із 17 вагонами щебеню.
Внаслідок зіткнення перекинулись локомотив та 2 вантажних вагони з щебенем, зійшли з рейок локомотив та пасажирський вагон. В пасажирському поїзді знаходилась 541 людина, в результаті аварії постраждало 6 осіб, з них 4 дітей. Постраждалі були евакуйовані з пошкодженого вагону те передані лікарям швидкої для надання невідкладної допомоги. Крім того, організовано евакуацію решти пасажирів до колони автобусів для подальшого доправлення їх за місцем призначення. Керівництво залізниці проводить службову перевірку.
Loading...

Новина дня

30 богданівців повернулися додому з АТО 30 богданівців повернулися додому з АТО. З 29 березня вони несли службу на Сході, виконуючи завдання із охорони публічного порядку на звільнених територіях Донеччини. Незважаючи на те, що приїхали спозаранку, зустріти спецпризначенців зібралися рідні, друзі, колеги і керівництво Нацполіції краю.

Ексклюзив

Момент Істини. Ефір від 30 травня
  Гість студії - Хмельницький міський голова Олександр Симчишин...
31.05.2017 09:58
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
30.05.2017 13:45
Підсумковий випуск новин від 28 травня
  Замість слідчих – детективи, в честь героїв – димові шашки та як громада впливає...
30.05.2017 12:56
Про здоров'я. Запис прямого ефіру від 29 травня
  Гість студії - ортопед-травматолог ХМП №1 Віталій Теслюк...
30.05.2017 11:58