Кубок свободи – 2015

Понеділок, 17 серпня 2015, 11:36
Спортлідер+ знову не виграв домашній Кубок свободи
Знову без трофею. За усі роки існування футзального Кубку свободи хмельницька команда вигравала його лише одного разу – минулоріч. Цього ж разу вболівальники не стільки воліли перемоги від команди, як бажали подивитись на омолоджений склад та нового наставника. А ще – наскільки зміниться гра Спортлідера у новому сезоні, що стартує менше ніж за місяць.
Ураган, Енергія та новачок екстра-ліги херсонський ПродексІм – Кубок свободи останні роки збирає кращі команди з України. А ще він є одним із етапів підготовки до нового сезону. Цією можливістю користались усі наставники, випускаючи на паркет іноді зовсім юних гравців. Один із таких – голкіпер Спортлідера Ілля БакИнський, якого влітку запросив Роман Ковальчик.
 
Та попри свій вік, Іллю наставник хмельничан бачить другим голкіпером на прийдешній сезон. Разом із відкриттям минулого - хмельничанином Богданом Тимощуком – вони мають стояти на сторожі воріт Спортлідера. Хоча підміну на випадок дискваліфікацій чи травм їм все ж знайдуть.
Та крім Іллі у складі хмельницької команди за три дні турніру на паркет виходили люди, які не часто з’являлись минулого сезону у складі другої команди. Стартував Спортлідер+ на Кубку свободи з впевненої перемоги над львівською Енергією – 5-2. Хоча й забивали і творили результат знайомі Дмитро Михайленко, Дмитро КалукОв та Олексій ФетькО, молодь сподобалась своєю настирністю та впевненістю у власних силах. Зник мандраж у Руслана ШеремЕти, непогано вписувався навіть у першу четвірку Сергій ПолупАн, намагався скористатись бодай однією хвилиною на паркеті Сергій Філь. Розкута гра Спортлідера у першому матчі продовжилась і в другому. Та новачок екстра-ліги – херсонський ПродексІм – вистояв. А голкіпер команди – Дмитро ХолОша – у підсумку стане кращим на турнірі.
Та на останній день сплав хмельницький молоді та досвіду потрапив під каток франківської школи. Ураган, як з’ясувалось потім, свідомо готувався лише до цього протистояння. І виграв матч, а з ним і титул.
У підсумку Спортлідер+ другий на домашньому турнірі. Та керівництво команди і тренер розуміють – це підготовка до чемпіонату. Результату від Романа Ковальчика чекатимуть згодом.
Третьою стала львівська Енергія. Команда Максима Павленка, яка рік тому взяла також курс на омолодження, в останньому турі повинна була забирати трофей. Для цього львів’янам необхідно було перемогти ПродексІм. У суперника ще й додались кадрові проблеми – через ушкодження не могли допомогти партнерам одразу три гравці. Та вшістьох херсонці продемонструвал и неймовірний характер, відігравшись із 0-2.
Троє із учасників цьогорічного Кубку свободи наприкінці серпня зіграють ще на одному турнірі у Львові. Там команд буде більше, тож це ще одна нагода обкатати гравців та остаточно сформувати четвірки. Тому що новий сезон розпочнеться вже дуже скоро – 5 вересня.
Loading...

Новина дня

Попри батьківські протести, ЗОШ №6 очолить новий директор Говорили-балакали, сіли та й заплакали, або Слухати – не значить чути. Попри батьківські протести, що тривали щонайменше місяць, шосту школу таки очолить новий директор – Сергій Ткач. Чоловіка уже встигли два рази представити колективу – 25-го та 29-го липня. Наразі він, як і інші новопризначені керівники освітніх закладів міста, проходить навчання у педакадемії.

Останні новини

16:58
На Хмельниччині понад 3 мільйони гривень «віддали» на ліквідацію наслідків стихії  
16:25
Програма ”Кльова рибалочка” з Анатолієм Вінскевичем. Випуск 11     
15:46
Попри батьківські протести, ЗОШ №6 очолить новий директор Говорили-балакали, сіли та й заплакали, або ... 
13:05
В Ізяславскому районі горів свинарник. Загинуло 40 тварин Надзвичайники врятували 154 свині.... 
10:49
На Хмельниччині під час купання у ставку втопився чоловік Обставини події з'ясовують.... 
09:11
У Красилівському районі спіймали чоловіків, які крали мак із легального макового поля  
16:53
У Кам’янці-Подільському оштрафували поліцейського за одержання 50 гривень Правоохоронец... 
16:08
Депутати обласної ради обрали нового керманича хмельницького аеропорту Кілька кадрових п... 

Ексклюзив

Програма ”Кльова рибалочка” з Анатолієм Вінскевичем. Випуск 11
29.07.2016 16:25
Програма "Досить"
Розслідування щодо будівництва на території хмельницької музичної школи №1...
28.07.2016 14:00
Момент Істини
Запис прямого ефіру від 26 липня. Гість студії - Хмельницький міський голова Олександр Симчишин...
27.07.2016 11:00
Спортцентр
Випуск від 25 липня
26.07.2016 09:21