Рукопашники області підводять підсумки року

Понеділок, 26 грудня 2016, 13:52
Запальна вечірка та нагородження найкращих. Рукопашники області підводять підсумки 2016-го року. Окрім, традиційних новорічно-різдвяних свят, спортсмени відзначили 20-річчя школи «Самсон-Право» та 25-річчя Незалежності України. На потрійне свято до них прибули поліцейські області та патрульні міста.
Запальна вечірка, новорічні костюми та веселі конкурси. У такому незвичному форматі рукопашники області підводять підсумки року.
Окрім того, що підбивали підсумки, рукопашники ще й святкували. Так, до традиційних новорічно-різдвяних свят, спортсмени додали 25-річчя Незалежності України та 20-річчя школи «Самсон-Право». Саме два десятки років тому у Хмельницькому з’явився така організація. Щоправда, спочатку були голі стіни і дітям доводилося босоніж займатися на бетонній підлозі. Втім, нині – це одна з найліпших шкіл не лише у місті, а й в Україні. За два десятки років вона стала рідним домом для більше півтори тисячі вихованців. Усе, пояснює головний самсонівець, завдяки любові до дітей.
  
День народження, Новий рік та заодно і День Незалежності - святкували гучно, з танцями та конкурсами. Окрім традиційного Діда Мороза, на потрійне свято до рукопашників прибули поліцейські області та патрульні міста.
Ідейних натхнеників школи Гаррія та Олену Осєдлевичів поліціянти області відзначили спеціальними відзнаками «За заслуги» та «За службу закону». Також почесні нагороди отримали кращі рукопашники області.
Як підсумок, у школі обрали кращих спортсменів року. Кращою самсонівкою стала Дар’я Голота, кращим самсонівцем - Катурга Валерій. З нами рукопашники поділилися маленькими секретами великого успіху.
На цьому новорічні пригоди рукопашників не завершуються, натомість – набирають обертів. Окрім того, що тренування у родинному форматі разом із батьками, то у ролі тренера – сам Дід Мороз.
Loading...

Новина дня

Активісти вимагають покарати прокурорів з Тернополя Активісти вимагають покарати прокурорів з Тернополя. Чотирьох керівників місцевої прокуратури звинувачують у вимаганні хабара в розмірі 12 тисяч доларів.

Останні новини

17:47
Активісти вимагають покарати прокурорів з Тернополя Активісти вимагають покарати прокурорів з Тернополя. ... 
13:41
У новорічну ніч понад 100 поліцейських стежитимуть за громадським порядком у Хмельницькому  
12:46
Новорічний турнір з плавання серед дітей та підлітків в рамках Всеукраїнської акції «Ти зможеш, якщо зміг я»  
11:41
Відтепер для перепланування житла не потрібні дозвільні документи Переносити стіни, зносити н... 
10:46
На Хмельниччині зіткнулися рейсовий автобус та мікроавтобус. Є загиблі Автобус їхав з Рівн... 
16:45
Знищене поголів’я та збитки для галузі – африканська чума на Хмельниччині Спалені свин... 
14:39
Сердечні вітання    У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ... 
10:48
У Хмельницькому знову влаштують новорічний велопарад Усі охочі зможуть одягти яскраві костюми.... 

Ексклюзив

Досить. Ефір від 28 грудня
  Гості студії - Андрій Бондаренко - заступник Хмельницького міського голови; Альона Береза - голова ГО "Жі...
29.12.2016 09:58
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
28.12.2016 14:39
Момент Істини. Запис прямого ефіру від 27 грудня
  Гість студії - т. в. о. речника Управління патрульної поліції у...
28.12.2016 13:45
Тижневик Преміум-ліги. Випуск №8.
  
28.12.2016 12:47