Тиждень спорту, розваг, веселощів та захопливих сіті-квестів. У Хмельницькому триває «Baseball camp-2017»

Тиждень спорту, розваг, веселощів та захопливих сіті-квестів. З 23-го до 29-го липня у  Хмельницькому триває «Baseball camp-2017».

Традиційно, аматорський турнір проводиться на території стадіону ХНУ. Не виключення і цьогорічний табір. Об’єднав він близько півсотні гравців – це як хлопці, так і дівчата.

Власне, з штату Флорида і прибула Ешлі. Зізнається, традиційній американській грі воліє навчати і хмельничан.

Через рік-другий, каже Ешлі, Україна буде бейсбольною. Про це свідчить розвиток цього спорту, зокрема і у Хмельницькому. До прикладу, цьогорічу таборі аж чотири команди. У кожній – два наставники – американець, як ось Ешлі та тренер-українець, як ось Максим Возненко.

Щоправда, зізнається Максим, у ролі гравця якось простіше, аніж у ролі капітана команди. Та якщо ж все таки брати тренерство – то тут однозначно легше працювати з дітьми.

Найлегше навчати таких як семирічний Сєня – хлопчик наймолодший учасник цьогорічного табору. З нами маленький бейсболіст ділиться потаємною мрією – колись стане зіркою бейсболу, а поки що освоює ази.

Та не бейсболом єдиним. Для учасників табору підготували розваги, веселощі та захопливі сіті-квести.

Себто грати та водночас відпочивати можуть усі. Адже, стать, вік, знання загальних правил та наявність практичних навиків не важливі. Головне – бажання вчитися.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

У центрі Хмельницького з’явилося поліцейське містечко

До порушників ось цей красень – безжалісний, а ось з дітками та й дорослими грається ...