У Хмельницькому пройде допрем’єрний показ короткометражної комедії

Олександр Шеремета привіз до Хмельницького свою дебютну стрічку «Довкола кіно».  Над нею він працював більше двох місяців. ЇЇ тривалість – 10 хвилин. Вона розповідає про людей, які хочуть зніматися у кіно та на що вони погоджуються заради цього. Як зізнається режисер, при написанні сценарію керувався реальними ситуаціями із свого життя.

Офіційна прем’єра фільму запланована на 22 – 23 вересня в рамках кінофестивалю «Де кіно». Для свого першого творіння пан Олександр власноруч написав сценарій і відзняв його, а також зіграв другорядну роль. Для втілення свого задуму обрав комедійний жанр, бо, каже, в житті людини і так вистачає драм. А, на думку автора, потрібно більше посміхатися, і тоді, обов’язково, все налагодиться.

Отож, 23 липня о 17.00 годині відбудеться допрем’єрний показ в книгарні міста Хмельницького, що на вулиці Проскурівська, 2. Тоді ж автор стрічки проведе лекцію і розкаже, як можна відзняти фільм без бюджету та які перспективи українського кіно. Аби зацікавити глядача, автор поділився трейлером до короткометражки «Довкола кіно».

About Ексклюзив

Check Also

Як має виглядати майдан – хмельничан покликали на громадські обговорення

Собаки, діти, велосипедисти та мітингарі  – усіх приймає хмельницький майдан. Нині це місце не лише ...