Смуга перешкод, крос, стрільба, рукопашний бій та гімнастичні вправи. Хмельничани повернулися з чемпіонату з п’ятиборства

Минулого року вони зупинилися за крок до бронзи, а ось цього завоювали срібло. У Житомирі хмельницькі спортсмени поступилися лише Кіровоградській області. Власне, там, у серці сусідньої області, днями відбувся чемпіонат з п’ятиборства – це смуга перешкод, крос, стрільба з пістолета Макарова, рукопашний бій та гімнастичні вправи.

Цього ж року патріотичний турнір у Житомирі об’єднав більше десятка команд, до слова, у кожній десяток спортсменів. Честь нашого краю захищали хмельницькі самсонівці.

На смузі перешкод самсонівці – четверті, крос та гімнастичні вправи – п’яте місце, а загалом – командне друге. Таким результатом хмельничани задоволені, щоправда, кажуть, для його досягнення багато працювали.

Далі без відпочинку. Вже зовсім скоро три десятки самсонівців підкорюватимуть столицю. Власне, там, на Покрови, відбудеться чемпіонат України з козацького двобою.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

Хто кращий? До Дня українського козацтва у Хмельницькому стартував турнір з дитячого футболу

У Хмельницькому День українського козацтва святкують і спортивно. Принаймні, з цієї нагоди спортивний клуб «Новатор» ...