Фонд Сергія Лабазюка "Ми поруч!" розпочинає акцію медичної допомоги травмованим людям у столиці

Четвер, 20 лютого 2014, 13:38
Криваві події в центрі Києва сколихнули Україну. Сотні наших співгромадян сьогодні тяжко поранені і знаходяться у лікарнях.
Десятки людей загинули. У зв'язку з цим благодійний фонд народного депутата України Сергія Лабазюка "Ми поруч!" ініціює гуманітарну акцію "Врятуй життя людини!". Її мета - допомогти постраждалим медичним обладнанням та медикаментами.
"Те, що зараз відбувається на вулицях - чорна сторінка в нашій історії. Щиро співчуваю усім рідним та близьким людей, які постраждали під час цих подій, - заявив народний депутат Сергій Лабазюк. - Особливе обурення викликають дії так званих "тітушок", які не тільки травмували беззбройних людей, але й перешкоджали можливості надання їм медичної допомоги. Це жорстокість, яка межує зі звірством. Навіть у воєнні часи, згідно з усіма міжнародними конвенціями, поранені мають право на догляд та лікування. А те, що відбувалося на вулицях Києва, інакше, ніж садизм, не назвеш".
За словами народного депутата, мінімум, що зараз можуть зробити небайдужі люди - це допомогти постраждалим під час сутичок.
Тому благодійний фонд "Ми поруч!", який постійно робить багато добрих справ на Хмельниччині, розпочинає акцію "Врятуй життя людини!".
«Ми закупимо ліки та медичне обладнання, яке потрібне для лікування наших земляків, співгромадян, які постраждали в столиці. Вже завтра перший транспорт з таким вантажем поїде з Хмельницького до Києва. Також я закликаю своїх земляків підтримати травмованих учасників акцій протесту, які опинилися в біді", - зазначив Сергій Лабазюк.
За його словами, для цього потрібно зробити наступне:
1) Навідатися до найближчої аптеки та придбати по можливості ліки та медичні засоби з нижче наведеного списку (перелік необхідних медпрепаратів):
- лідокаїн у ампулах по 2 і 5 мл. – 2%;
- шовний матеріал (нитки) з голкою;
- серветки марлеві стерильні для перев’язок;
- медичні маски (бажано марлеві);
- пантенол спрей;
- спиртові серветки;
- еластичні бинти;
- лейкопластирі в котушках:
- Декасан розчин 100 мл;
- Реосорбілакт 100 мл;
- Сорбілакт 100 мл.
2) Знайти пункти прийому ліків благодійного фонду "Ми поруч!" у своєму населеному пункті:
в місті Хмельницькому: вул. Кам'янецька, 66 (громадська приймальня);
в місті Волочиську: площа Центральна, 3 (громадська приймальня).
3) Прийти до пункту збору ліків та передати їх до столиці.
"Не будьте байдужими! Від вас залежить життя та здоров'я сотень людей! Зі свого боку я зроблю все можливе, щоб гуманітарна допомога оперативно надходила до столиці. Сьогодні найважливіше зберегти життя та здоров'я людей", - заявив Сергій Лабазюк. 
Loading...

Новина дня

Алкоголю вночі у Хмельницькому не бути: міський голова підтримує попередників в питанні заборони торгівлі спиртним після 22-ої Алкоголю вночі у Хмельницькому не бути: міський голова підтримує попередників в питанні заборони торгівлі спиртним після 22-ої. Про це він заявив під час сьогоднішнього брифінгу. За словам Олександра Симчишина, після рекомендацій антимонопольного комітету щодо скасування рішення про заборону нічної торгівлі депутатами попереднього скликання, дане питання ще раз розглянуть на сесії як того вимагає процедура. Утім, навряд чи антимонопольний підтримають. Бо, чинне рішення попередників вважають правильним.

Ексклюзив

Програма “Свят коло”. Співає Віньковецький край
  
15.05.2017 14:25
Підсумковий випуск новин від 14 травня
  9 мільйонерів міської ради, 72 роки по Другій Світовій та другий кубок бодібілде...
15.05.2017 13:58
Момент Істини. Запис прямого ефіру від 11 травня
  Гостя студії - заступниця Хмельницького міського голови Галина ...
12.05.2017 09:57
Підсумковий випуск новин від 7 травня
  Знову будують, де не можна, одружуються за добу у Хмельницькому та б'ються на меч...
11.05.2017 12:27