Реванш «УДАРівців»

Четвер, 03 липня 2014, 17:57
Прус через вікно, Симчишин по сходових перилах.
В обласній адміністрації триває силове політичне протистояння проти чиновників. Сьогодні на захист свого однопартійця -губернатора за вчорашнє побиття стали прихильники Кличка. Першого заступника Леоніда Пруса, Олександра Симчишина ударівці звинуватили у бездіяльності під час бурхливих подій. За це вимагали звільнення у посадовця.
Ще вчора в обласній адміністрації було більш ніж гаряче. У епіцентр люстрації активісти намагались кинути губернатора Леоніда Пруса. Втім план не вдався. Від розлюченого натовпу голова врятувався втечею. Через вікно.
Вже увечері активісти зібралися знову. Тоді ж намітили план дій на наступний день.
Втім, сталося не так як гадалося. Високоповажні представники комісії не приїхали. Зате до обласного центру завітали близько сотні ударівців з районних осередків. Люди хотіли поспілкуватись з заступником голови ОДА Олександром Симчишиним. До нього мають конкретні претензії.
На діалог чиновник виходити не поспішав, тож активісти зайшли до кабінету без запрошення. Від розмов перейшли до діла.
Заяву вже написану активістами чиновник не підписав. Натомість вказав не прошеним гостям на двері. Після цього ударівці допомогли Олександру Симчишину вийти з свого кабінету.
У обіймах активістів, та під руку з однопартійцями Олександр Симчишин все ж вийшов на вулицю. Свободівський заступник голови облдержадміністрації звинувачень на свою адресу не сприймає. Каже, коли однопартійці вчора товкли його безпосереднього начальника мав важливіші справи, ніж боронити губернатора.
Тепер у перипетіях місцевої люстрації останніх двох днів розбиратимуться правоохоронці. Побиття губернатора підпадає під статтю хуліганство.
Чи порушуватимуть кримінальну справу проти ударівців міліціянт поки не знає. Активісти від обласної адміністрації розійшлись без видимого результату. А сам винуватець конфлікту пішов на робоче місце.
Поки в області триває боротьба за чиновницькі крісла, наші військові щохвилини ризикують своїм життям у боротьбі за мир на сході. Своє життя за наш мир поклала і Небесна Сотня. Чи за таку Україну загинули і гинуть герої, чи про таку мріяли. 
Loading...

Новина дня

Попри батьківські протести, ЗОШ №6 очолить новий директор Говорили-балакали, сіли та й заплакали, або Слухати – не значить чути. Попри батьківські протести, що тривали щонайменше місяць, шосту школу таки очолить новий директор – Сергій Ткач. Чоловіка уже встигли два рази представити колективу – 25-го та 29-го липня. Наразі він, як і інші новопризначені керівники освітніх закладів міста, проходить навчання у педакадемії.

Ексклюзив

Програма ”Кльова рибалочка” з Анатолієм Вінскевичем. Випуск 11
29.07.2016 16:25
Програма "Досить"
Розслідування щодо будівництва на території хмельницької музичної школи №1...
28.07.2016 14:00
Момент Істини
Запис прямого ефіру від 26 липня. Гість студії - Хмельницький міський голова Олександр Симчишин...
27.07.2016 11:00
Спортцентр
Випуск від 25 липня
26.07.2016 09:21