Хмельницька “Батьківщина” після люстрації своїх пішла люструвати “чужих” – Списки

Субота, 23 серпня 2014, 10:53
Хмельницька обласна організація ВО “Батьківщина” підготувала списки осіб, котрі підлягають зовнішній люстарції.

Як розповів голова обласної “Батьківщини” Валерій Лесков, до “чорних” списків потрапили, здебільшого, чиновники, які активно брали участь в організації Антимайданів на Хмельниччині та зловживали службовим становищем.

“Маючи досвід внутрішньо партійної люстрації, ми створили люстарційні комісії, куди залучили громадськість з Ради “Майдану”,  Самооборони… Коли закон України про “Люстарцію” пройде друге читання Верховній Раді, тоді ми переформатуємо роботу наших люстраційних комісій так, щоб їх очолили представники управління юстиції”, – сказав він.

люстрація

люстрація2

люстрація3

“Щоб не затягувати процес люстрації, в якому головне – це доказова база, приступили до формування списків осіб, котрі підлягають зовнішній люстарції. Передовсім акцент ставився на співпраці з Партією регіонів, злочинним урядом Азарова. Як тільки-но парламент прийме закон про люстрацію, ми передамо ці списки на люстрацію”, – сказав Лесков.

Наразі до списків увійшли 64 людини.

Бютівець додав, що кожен подолянин може надати інформацію і факти про нечесну посадову особу за телефоном гарячої лінії з питань люстрації у Хмельницькій області: 098-559-42-18. Лінія працює щоденно з 9.00 до 20.00.

Як відомо, обласна організація ВО “Батьківщина” провела внутрішню люстрацію і вкилючила з партії близько 90 осіб.

НГП

Loading...

Новина дня

Попри батьківські протести, ЗОШ №6 очолить новий директор Говорили-балакали, сіли та й заплакали, або Слухати – не значить чути. Попри батьківські протести, що тривали щонайменше місяць, шосту школу таки очолить новий директор – Сергій Ткач. Чоловіка уже встигли два рази представити колективу – 25-го та 29-го липня. Наразі він, як і інші новопризначені керівники освітніх закладів міста, проходить навчання у педакадемії.

Ексклюзив

Програма ”Кльова рибалочка” з Анатолієм Вінскевичем. Випуск 11
29.07.2016 16:25
Програма "Досить"
Розслідування щодо будівництва на території хмельницької музичної школи №1...
28.07.2016 14:00
Момент Істини
Запис прямого ефіру від 26 липня. Гість студії - Хмельницький міський голова Олександр Симчишин...
27.07.2016 11:00
Спортцентр
Випуск від 25 липня
26.07.2016 09:21