Майбутні прикордонники присягнули

Понеділок, 08 вересня 2014, 15:40
Більше 170 курсантів Національної Академії Державної прикордонної служби України імені Б. Хмельницького присягнули Батьківщині на вірність.
Вони лише цього року вступили до лав закладу. Враховуючи складну ситуацію в країні, майбутні прикордонники поклялись захищати її кордони і вірно служити державі.
Під звуки оркестру новоспечені курсанти усіх факультетів Академії крокують по плацу. До моменту присяги - кілька секунд. Підтримати майбутніх прикордонників прийшли батьки, рідні та друзі.
З гордістю та неприхованим хвилюванням в очах першокурсники вишикувалися в очікуванні одного з найважливіших моментів у своєму житті. Зовсім нещодавно усі вони були випускниками шкіл та ліцеїв, а вже сьогодні, склавши вступні випробування та пройшовши курс молодого бійця, хлопці та дівчата нарешті одягли омріяні погони. 
Тепер у них попереду - 4 роки навчання. Владислав Наганюк каже -  ще змалку найбільший інтерес в нього викликала зброя, тому і вирішив пов'язати своє життя з прикордонною справою.
А от у курсантки Юлії - трохи інші інтереси.
Юних першокурсників з Присягою привітав ректор академії, генерал-лейтенант Валерій Райко. Він впевнений - курсанти будуть гідно нести високе звання прикордонника України, дотримуючись вимог військової присяги. До привітань приєднався і народний депутат України Сергій Лабазюк.
На завершення церемонії курсанти першого курсу під звуки оркестру впевнено карбували крок перед командуванням академії, батьками, рідними та гостями свята.

Новина дня

Майбутні прикордонники присягнули Більше 170 курсантів Національної Академії Державної прикордонної служби України імені Б. Хмельницького присягнули Батьківщині на вірність.

Ексклюзив

Спортцентр
  Авторська програма Богдана Любиченка про спорт
08.09.2014 16:17
Прогарама "Позиція"
  В яких умовах наші прикордонники захищають країну?
05.09.2014 15:44
Програма "Позиція"
  Андрій Садовий про ГО "Самопоміч"
04.09.2014 18:11
Моє хобі
  Малюнок на піску
03.09.2014 08:36