Професійне свято спортсменів

Четвер, 11 вересня 2014, 17:11
Швидше! Вище! Сильніше! У другу суботу вересня в Україні відзначають День фізичної культури та спорту. На передодні свята кращих спортсменів та тренерів відзначили у Хмельницькому.
Такій кількості майстрів спорту, тренерів, чемпіонів та призерів зібраних в одному місті позаздрили б навіть Олімпійські ігри. Наш край – спортивний. І пишатися подолянам є чим. Цьогоріч честь України на міжнародних змаганнях захищали фехтувальниці, веслувальники, важкоатлети, майстри бойових мистецтв та представники багатьох інших видів спорту з усієї області.
Молоді, активні та амбіційні. Таких Олександр Воробйов за 15 років тренерського стажу бачив чимало. Він виховав багато іменитих сьогодні спортсменів. Ділиться секретами успіху підготовки чемпіонів.
Одні з його відомих вихованців Брати Комарницькі. Їм не було рівних на минулорічному чемпіонаті світу з кудо. Це єдині майстри спорту міжнародного класу з цього єдиноборства в області.
Дмитро Янчук теж майстер спорту міжнародного класу, проте з веслування. Ним почав займатися сім років тому. Минулоріч отримав золото на студентських Олімпійських іграх.
Привітати успішних спортсменів та їх тренерів прийшли перші особи краю. Посадовці вручили винуватцям свята грамоти та подарунки.
Завітав на свято до спортсменів краю і народний депутат України Сергій Лабазюк.
Окрім відомих спортсменів краю та тренерів, грамотами від благодійного фонду «Ми поруч» нагородили і спортсменів з обмеженими можливостями. Цінні подарунки отримало також управління молоді та спорту краю. 

Новина дня

Майбутні прикордонники присягнули Більше 170 курсантів Національної Академії Державної прикордонної служби України імені Б. Хмельницького присягнули Батьківщині на вірність.

Ексклюзив

Спортцентр
  Авторська програма Богдана Любиченка про спорт
08.09.2014 16:17
Прогарама "Позиція"
  В яких умовах наші прикордонники захищають країну?
05.09.2014 15:44
Програма "Позиція"
  Андрій Садовий про ГО "Самопоміч"
04.09.2014 18:11
Моє хобі
  Малюнок на піску
03.09.2014 08:36