Хмельницькі мажоретки найкращі у світі

Четвер, 11 вересня 2014, 17:29
Учасниці народного колективу «Альфа» здобули перемогу на Чемпіонаті Європи та першому Чемпіонаті світу з мажорет-спорту, що відбулися у Хорватії. Талановиті танцівниці підкорили журі патріотичною композицією з національними стягами.
Чемпіонат Європи та перший Чемпіонат світу з мажорет-спорту зібрав у Хорватії близько чотирьох тисяч учасників. Це 97 найкращих команд з Словакії, Чехії, Угорщини, Італії, Польщі, Південно-Африканської Республіки, Сербії тощо. Єдиними представниками України на престижних змаганнях були танцівниці хмельницького колективу «Альфа». До виступів дівчата посилено готувалися впродовж усіх літніх канікул.
Колектив підготував вісімнадцять номерів. Одній з композицій хмельничани вирішили надати особливого патріотичного духу. Танок з прапорами поставили під пісню Руслани. Пошили костюми у національному стилі. А до рук взяли жовто-блакитні стяги.
Саме цей запальний виступ підкорив і глядачів, і журі. Хмельничанки у номінації батон-флег впевнено здобули європейську та світову перемоги.
Крім того, наймолодші мажоретки у номінації міні посіли п’яте місце. А дует у складі Вероніки Іщук та Злати Купельської здобув бронзову нагороду чемпіонату. Учасниці колективу кажуть, цьогоріч особливо хотілося представити Україну якнайкраще.
Та дякують усім, хто підтримав та посприяв поїздці на змагання.
Тріумфатокри на лаврах спочивати не збираються. І уже готуються аби продемонструвати національний та інші номери рідному хмельницькому глядачеві. У неділю мажоретки разом з муніципальний естрадно-духовим оркестром на Проскурівській влаштовують благодійний виступ у підтримку бійців в АТО. 

Новина дня

Майбутні прикордонники присягнули Більше 170 курсантів Національної Академії Державної прикордонної служби України імені Б. Хмельницького присягнули Батьківщині на вірність.

Ексклюзив

Спортцентр
  Авторська програма Богдана Любиченка про спорт
08.09.2014 16:17
Прогарама "Позиція"
  В яких умовах наші прикордонники захищають країну?
05.09.2014 15:44
Програма "Позиція"
  Андрій Садовий про ГО "Самопоміч"
04.09.2014 18:11
Моє хобі
  Малюнок на піску
03.09.2014 08:36