Відкриття нового сезону у театрі Старицького приурочили до ювілею

Четвер, 02 жовтня 2014, 17:11
Заслужений артист України Ігор Сторожук відзначає 50-річчя.
16 жовтня у музично-драматичному театрі ім. М. Старицького нови й сезон відкриється прем'єрною виставою “Житейське море” за І. Карпенко-Карим у постановці Олександра Сторожука. Головну роль у виставі виконує брат режисера, заслужений артист України Іван Сторожук.
“Сама постановка теж не випадкова. Адже що може бути кращим для акторів, ніж грати самих себе? На сцені ми побачимо закулісне життя артистів. А поруч усі конфузи та неприємності, пов’язані з такою непростою роботою. І, звичайно, куди ж без почуттів. Саме вони сповнюють талановитих митців натхненням, саме вони стирають усі грані між героями, акторами та глядачами. Лише той, хто ніколи не кохав, не може зрозуміти біль зради”, - розповідає керівник літературно-драматичної частини театру Марина Бортник.
Вистава відбудеться 16 жовтня, початок о 18.30. Квитки — 20-50 гривень.
Довідково:
Заслужений артист України Ігор Сторожук — актор, головний режисер трупи Хмельницького обласного академічного музично-драматичного театру ім. М. Старицького, глядачам відомий за ролями Карася («Запорожець за Дунаєм» С.Гулак-Артемовський), Богдана Хмельницького («Правда Богдана Хмельницького» О.Корнічука), Гурмана («Украдене щастя» І.Франка), Батька («Заповіт з майбутнього» Я.Мельничука). Зіграв ролі в українському фільмі «Меланхолійний вальс» та серіалі «Час збирати каміння». 
Газета "Є"
Loading...

Новина дня

Попри батьківські протести, ЗОШ №6 очолить новий директор Говорили-балакали, сіли та й заплакали, або Слухати – не значить чути. Попри батьківські протести, що тривали щонайменше місяць, шосту школу таки очолить новий директор – Сергій Ткач. Чоловіка уже встигли два рази представити колективу – 25-го та 29-го липня. Наразі він, як і інші новопризначені керівники освітніх закладів міста, проходить навчання у педакадемії.

Ексклюзив

Програма ”Кльова рибалочка” з Анатолієм Вінскевичем. Випуск 11
29.07.2016 16:25
Програма "Досить"
Розслідування щодо будівництва на території хмельницької музичної школи №1...
28.07.2016 14:00
Момент Істини
Запис прямого ефіру від 26 липня. Гість студії - Хмельницький міський голова Олександр Симчишин...
27.07.2016 11:00
Спортцентр
Випуск від 25 липня
26.07.2016 09:21