У небі Кам’янця-Подільського зіграють барабанний концерт

Вівторок, 07 жовтня 2014, 11:41
І це ще одна із причин завітати на небачене досі дійство. Барабанний концерт лунатиме з неба, точніше – із повітряних куль, де перебуватимуть відважні музиканти. Досі у нашій країні такого ще не було!

Повітряне шоу-концерт відбуватиметься у рамках святкування 230-ліття повітроплавання в Україні та IV ОктоберФесту. За задумом організаторів, 11 жовтня в корзинах повітряних куль, зв’язаних трійками, підніметься етно-музичний колектив із Запоріжжя. Музиканти гурту «БарабанЗА»  будуть  із барабанами джембе та іншими етнічними музичними інструментами. Над центром старовинного міста лунатимуть запальні ритми і пісні урожаю.

Оркестр буде добре видно й чути не лише усім учасникам фестивалю, але й багатьом містянам. Загалом,  великий благодійний вуличний фестиваль «Єднання»  триватиме в Кам’янці з 11 по 12 жовтня. У його ході музиканти гратимуть, будуть проводити майстер-класи для дітей та дорослих, а також  допомагатим збирати кошти для постраждалих в ході АТО. Ідея зіграти концерт в піднебессі виникла спільно з повітроплавцями.

За словами В’ячеслава Гардашника, віце-президент федерації повітроплавців України, польоти над Кам’янець-Подільським завжди особливі, тому що літати дозволено прямо над містом. Барабанний оркестр серед хмар стане родзинкою благодійного фестивалю, на який очікується приїзд багатьох гостей. Буде цікаво, весело і…гучно.

НГП

Loading...

Новина дня

Попри батьківські протести, ЗОШ №6 очолить новий директор Говорили-балакали, сіли та й заплакали, або Слухати – не значить чути. Попри батьківські протести, що тривали щонайменше місяць, шосту школу таки очолить новий директор – Сергій Ткач. Чоловіка уже встигли два рази представити колективу – 25-го та 29-го липня. Наразі він, як і інші новопризначені керівники освітніх закладів міста, проходить навчання у педакадемії.

Ексклюзив

Програма ”Кльова рибалочка” з Анатолієм Вінскевичем. Випуск 11
29.07.2016 16:25
Програма "Досить"
Розслідування щодо будівництва на території хмельницької музичної школи №1...
28.07.2016 14:00
Момент Істини
Запис прямого ефіру від 26 липня. Гість студії - Хмельницький міський голова Олександр Симчишин...
27.07.2016 11:00
Спортцентр
Випуск від 25 липня
26.07.2016 09:21