У Хмельницькому пройде перший мистецький фестиваль «Cow Art Fst»

Вівторок, 07 жовтня 2014, 15:28
Хмельничан та гостей міста запрошують на новий дводенний фестиваль мистецтва. На всіх очікує цікава виставка робіт відомих художників, фотовиставка та виступи різноманітних музичних гуртів. На згадку, всі бажаючі зможуть придбати сувенірну продукцію фестивалю.

Мистецьке об’єднання «Бодрая Корова» існує вже два роки, - розповів організатор фестивалю Ігор Прощук. - Це не громадська організація, а молодіжна ініціатива. За час існування об’єднання ми влаштовували закриті вечірки та концерти. В минулому році на фестивалі «Узвар», що проходив в місті Хотин, влаштовували нічну сцену. А цього року було вирішено, що треба зробити фестиваль й у нас в Хмельницькому. Програма фестивалю дуже насичена та цікава. Ми хочемо зібрати однодумців та приємно провести час, насолоджуючись якісною музикою та творами сучасного мистецтва.

В рамках фестивалю всі матимуть нагоду познайомитись з роботами фотографів та відомих художників Поділля, а саме: Олександра Куркчі, Олександра Антонюка, Михайла Ніколаєва, Сергія Школяра, Лідії Мельничук, Володимира Триняка. І самою родзинкою фестивалю буде концерт від учасників найкращих фестивалів, і не лише України, від гуртів: «Zapaska», «Dead Boys Girlfriend», «Pafosnyh», «Wine Philosophy», «Lakeway», «Вагоновожатые».

Відкриття «Cow Art Fst» 22 листопада. Початок о 11.00 в обласній бібліотеці для юнацтва (Соборна, 33).

Концертна програма 22 та 23 листопада о 18-00 у монотеатрі «Кут» (Проскурівського підпілля, 33)

Газета "ВСІМ"

Loading...

Новина дня

Попри батьківські протести, ЗОШ №6 очолить новий директор Говорили-балакали, сіли та й заплакали, або Слухати – не значить чути. Попри батьківські протести, що тривали щонайменше місяць, шосту школу таки очолить новий директор – Сергій Ткач. Чоловіка уже встигли два рази представити колективу – 25-го та 29-го липня. Наразі він, як і інші новопризначені керівники освітніх закладів міста, проходить навчання у педакадемії.

Ексклюзив

Програма ”Кльова рибалочка” з Анатолієм Вінскевичем. Випуск 11
29.07.2016 16:25
Програма "Досить"
Розслідування щодо будівництва на території хмельницької музичної школи №1...
28.07.2016 14:00
Момент Істини
Запис прямого ефіру від 26 липня. Гість студії - Хмельницький міський голова Олександр Симчишин...
27.07.2016 11:00
Спортцентр
Випуск від 25 липня
26.07.2016 09:21