Соціологи: більшість виборців вже знають за кого голосуватимуть

Вівторок, 14 жовтня 2014, 10:35
За даними соціологічного дослідження значна частина жителів одномандатного округу № 188, до якого входять частина м. Хмельницький, а також Хмельницький та Волочиський райони, голосуватимуть за Сергія Лабазюка.
Передвиборчі перегони добігають кінця. Залишилось трохи більше тижня до того дня, коли українці скажуть своє слово та оберуть тих, хто вартий їхньої довіри. Тих, хто буде представляти інтереси громад у новому парламенті. 
Наразі кандидати проводять активні агітаційні кампанії. Проте наскільки вони ефективні – велике запитання. Адже більшість виборців вже визначилися та прийняли для себе чітке рішення. А отже імена лідерів передвиборчих перегонів відомі.
Так, за даними дослідницької компанії «Ю.С.С», яка проводила опитування на замовлення Агентства медіа моніто¬рингу з метою вивчення їхніх електоральних настроїв у зв’язку з майбутніми позачерговими виборами до Верховної Ради України, жителі одномандатного виборчого округу № 188 у своїй більшості знають, за кого вони голосуватимуть.
Опитування проводилося в частині м. Хмельницького, яка входить до складу виборчого округу № 188, а також у Хмельницькому та Волочиському районах Хмельницької області. Всього в дослідженні прийняло участь 1200 респондентів віком від 18 років, які мають право голосу. 
Результати дослідження показали, що серед жителів 188-го округу явним фаворитом виборчих перегонів є Сергій Лабазюк, який балотується як самовисуванець. За нього мають намір проголосувати 43,2% опитаних. Діючий нардеп від вказаного округу залишив далеко позаду своїх опонентів. Адже кандидат від партії «Блок Петра Порошенка» Віктор Коліщак, який знаходиться на другому місці за рівнем підтримки виборців, за даними компанії «Ю.С.С» набере лише 14,7% голосів.
Михайлу Дзісю (Радикальна партія Олега Ляшка) довіряють 5,7% опитаних, Дмитру Беспалову (партія «Народний фронт») – 4,8% опитаних, Слов’яну Воронецькому (ВО «Батьківщина») – 2,9% опитаних. Інші кандидати, які беруть участь у виборах, мають підтримку менше 2% опитаних.
17,3% жителів виборчого округу № 188, які взяли участь в опитуванні, ще не визначилися, за кого вони проголосують, а 8,6% взагалі не збираються йти на вибори.
Газета "Є"
Loading...

Новина дня

Попри батьківські протести, ЗОШ №6 очолить новий директор Говорили-балакали, сіли та й заплакали, або Слухати – не значить чути. Попри батьківські протести, що тривали щонайменше місяць, шосту школу таки очолить новий директор – Сергій Ткач. Чоловіка уже встигли два рази представити колективу – 25-го та 29-го липня. Наразі він, як і інші новопризначені керівники освітніх закладів міста, проходить навчання у педакадемії.

Ексклюзив

Програма ”Кльова рибалочка” з Анатолієм Вінскевичем. Випуск 11
29.07.2016 16:25
Програма "Досить"
Розслідування щодо будівництва на території хмельницької музичної школи №1...
28.07.2016 14:00
Момент Істини
Запис прямого ефіру від 26 липня. Гість студії - Хмельницький міський голова Олександр Симчишин...
27.07.2016 11:00
Спортцентр
Випуск від 25 липня
26.07.2016 09:21