До Хмельницького їде Руслана Писанка з «Женихами»

Середа, 22 жовтня 2014, 14:09
Вона зіграє сваху у виставі за Гоголем.
У середу, 12 листопада, до Хмельницького привезуть «приємну інтригуючу комедію» «Женихи», за п’єсою Миколи Гоголя «Одруження». Якщо вірити афішам, розвішаним по обласному центру, головні ролі у ній гратимуть знані українські актори Руслана Писанка та Володимир Горянський, а ще – Наталя Сізова, Іван Момот, Ігор Яковенко, Сергій Поздняков, Володимир Гончаров і Максим Дашевський.
«Одруження» – одна з найвеселіших п’єс Миколи Гоголя. Нехитрий сюжет про те, як четверо пошарпаних життям наречених сватаються до купецької доньки Агафії Тихонівни, Гоголь перетворив на фантасмагоричну панораму тих часів. Головна героїня п'єси – купецька донька Агафія Тихонівна, якій сваха Текля Іванівна (її грає Руслана Писанка) підшуковує нареченого... І ось, не без допомоги свахи, до нареченої сватаються надвірний радник Подколєсін, екзекутор Яєчня, відставний піхотний офіцер Анучкін і бувалий моряк Жевакін...
Як повідомили у касі театру, вони ще не знають, скільки коштуватимуть квитки на «Женихів». Про це вони дізнаються у найближчі кілька днів.
Газета "Є"
Loading...

Новина дня

Попри батьківські протести, ЗОШ №6 очолить новий директор Говорили-балакали, сіли та й заплакали, або Слухати – не значить чути. Попри батьківські протести, що тривали щонайменше місяць, шосту школу таки очолить новий директор – Сергій Ткач. Чоловіка уже встигли два рази представити колективу – 25-го та 29-го липня. Наразі він, як і інші новопризначені керівники освітніх закладів міста, проходить навчання у педакадемії.

Ексклюзив

Програма ”Кльова рибалочка” з Анатолієм Вінскевичем. Випуск 11
29.07.2016 16:25
Програма "Досить"
Розслідування щодо будівництва на території хмельницької музичної школи №1...
28.07.2016 14:00
Момент Істини
Запис прямого ефіру від 26 липня. Гість студії - Хмельницький міський голова Олександр Симчишин...
27.07.2016 11:00
Спортцентр
Випуск від 25 липня
26.07.2016 09:21