Хмельницький активно голосує

Неділя, 26 жовтня 2014, 15:43
Ранковий мороз особливо людей не злякав. На дільниці поспішали ще з самого ранку.
Втім з восьмої до десятої години явка виборців була прогнозовано не особливо високою. А от після десятої бажаючих скористатися своїм громадянським правом побільшало врази.
Процес волевиявлення відбувається спокійно, без порушень. На дільницях працює чимало спостерігачів.
У другій музичній школі, де розмістилася одна з дільниць, мабуть надихнувшись мистецтвом, до процесу волевиявлення підійшли творчо. Тут вітання підготували для усіх іменників та тих, хто голосує вперше.
Тепер у комплекті до патріотичного паспорта, в Оксани ще й жовто-синій брелок. У свої 18, зізнається дівчина, проігнорувати голосування не могла. Адже ці вибори дуже важливі для країни.
Усі, хто вже долучився до процесу волевиявлення покладають великі надії на вибори.
Нову Верховну Раду прагнуть бачити чесною та справедливою.
Після одинадцятої на більшості дільниць сформували групи, які вирушили, аби хмельничани мали змогу проголосувати на дому.
Ближче до обіду на дільницях міста чекають особливу активність хмельничан. Прогнозують, що явка буде такою ж великою, як на президентських виборах. Процес голосування таким ж спокійним. 
Loading...

Новина дня

Попри батьківські протести, ЗОШ №6 очолить новий директор Говорили-балакали, сіли та й заплакали, або Слухати – не значить чути. Попри батьківські протести, що тривали щонайменше місяць, шосту школу таки очолить новий директор – Сергій Ткач. Чоловіка уже встигли два рази представити колективу – 25-го та 29-го липня. Наразі він, як і інші новопризначені керівники освітніх закладів міста, проходить навчання у педакадемії.

Ексклюзив

Програма ”Кльова рибалочка” з Анатолієм Вінскевичем. Випуск 11
29.07.2016 16:25
Програма "Досить"
Розслідування щодо будівництва на території хмельницької музичної школи №1...
28.07.2016 14:00
Момент Істини
Запис прямого ефіру від 26 липня. Гість студії - Хмельницький міський голова Олександр Симчишин...
27.07.2016 11:00
Спортцентр
Випуск від 25 липня
26.07.2016 09:21