НА ХМЕЛЬНИЧЧИНІ СТВОРИЛИ ONLINE-ШТАБ ДЛЯ КООРДИНАЦІЇ РОБОТИ ПРАЦІВНИКІВ МІЛІЦІЇ ПО ВСІЙ ОБЛАСТІ У ДЕНЬ ВИБОРІВ

Неділя, 26 жовтня 2014, 16:25
В управлінні МВС України в Хмельницькій області у день обрання депутатів до Верховної Ради запрацював оперативний ONLINE-штаб.

До його складу увійшли співробітники міліції та представники громадських організацій, які надають допомогу правоохоронцям по підтриманню правопорядку у цей важливий для країни день. До роботи штабу будь-якої миті можуть долучитися і бажаючі журналісти.

Специфікою роботи штабу стало не лише створення спеціальної «гарячої» телефонної лінії, а й безперервний відеозв’язок з оперативними штабами у територіальних підрозділах міліції області.

Таким чином створюється «віртуальна» присутність керівництва обласного управління міліції в міськрайорганах внутрішніх справ. До того ж, така форма діяльності штабу дає можливість будь-якої миті обговорити проблемні питання з керівниками райвідділів або ж, за необхідності одразу провести нараду, а це позитивно впливає на організацію роботи та її результативність.

СЗГ УМВС України в Хмельницькій області

Loading...

Новина дня

Попри батьківські протести, ЗОШ №6 очолить новий директор Говорили-балакали, сіли та й заплакали, або Слухати – не значить чути. Попри батьківські протести, що тривали щонайменше місяць, шосту школу таки очолить новий директор – Сергій Ткач. Чоловіка уже встигли два рази представити колективу – 25-го та 29-го липня. Наразі він, як і інші новопризначені керівники освітніх закладів міста, проходить навчання у педакадемії.

Ексклюзив

Програма ”Кльова рибалочка” з Анатолієм Вінскевичем. Випуск 11
29.07.2016 16:25
Програма "Досить"
Розслідування щодо будівництва на території хмельницької музичної школи №1...
28.07.2016 14:00
Момент Істини
Запис прямого ефіру від 26 липня. Гість студії - Хмельницький міський голова Олександр Симчишин...
27.07.2016 11:00
Спортцентр
Випуск від 25 липня
26.07.2016 09:21