По 300 на руки економно роздають в «Дельта- Банку»

Четвер, 18 грудня 2014, 16:56
Хто раніше встав, той і готівку отримав – клієнти «Дельта- Банку» шикуються в чергу за грішми з самого рання.
Хочеш готівку - вставай у чергу. Клієнти зранку штурмували відділення «Дельта–Банку». Власники депозитів вимагали свої гроші. Банкомати фінустанови не працюють. Тож людям доводиться з самого ранку вставати у чергу за трьома сотнями гривень.
Володимир у черзі за готівкою стоїть з сьомої ранку. Таких як він під дверима банку назбиралось декілька десятків. Каже, щоб забрати свої гроші, процедура стояння в черзі неминуча. 
Проблеми з видачею вкладів, кажуть люди, почалися ще у жовтні. Відтоді людей під дверима банку щодня ставало більше, а сума видачі готівки на руки зменшилася з 500 до трьохста гривень.
Закриті депозити клієнтів стали власністю банку. Люди скаржаться, чималі суми своїх кровних тепер не можуть відвоювати.
З VIP-обслуговування до стояння в черзі. Цей чоловік вже звик зранку прокидатися та стояти в натовпі в очікуванні декількох сотень. Воює з фінустановою ще з березня.
Люди під відділенням скаржаться - обслуговування карток Мастер Кард взагалі припинилося. Тепер клієнти перетворилилися на заручників ситуації.
Цей чоловік із сумнозвісної Донеччини перевів свої гроші сюди. Сьогодні отримав на руки два папірці. Каже, працівники банку йому нічого не пояснюють.
У період фінансової нестабільності банки будь-що намагаються втриматися на плаву. І рятівним колом стають довірливі вкладники.

Новина дня

По 300 на руки економно роздають в «Дельта- Банку» Хто раніше встав, той і готівку отримав – клієнти «Дельта- Банку» шикуються в чергу за грішми з самого рання.

Ексклюзив

Спортцентр
  Випуск від 23 грудня 1. Спортлідер+ грає внічию з чемпіоном України. 2. Огляд інших поєдинків 11 туру....
23.12.2014 14:31
Концерт на підтримку української армії
  Гурт "Мотор'ролла"
18.12.2014 11:32
Концерт на підтримку української армії
  Гурт STANZA
18.12.2014 10:07
Спортцентр
  Випуск від 15 грудня 1. Поразка Спортлідера+ від Урагану 2. Огляд інших матчів 10-го туру...
16.12.2014 09:56