Бійці 8-го полку поїхали на схід

Середа, 24 грудня 2014, 14:16
Бережіться вороги - хмельницькі спецпризначенці поїхали в зону АТО
Знову на передову. Бійці 8-го окремого полку спецпризначення вирушили на схід міняти своїх товаришів по зброї. Всього хмельницьких спецназівців в зоні АТО близько чотирьохсот.
Вщент заповнений автобус поспішає відправитися у рейс. Пасажири – військові у камуфляжах, а кінцева зупинка - на пекельній передовій. Бійці на окуповану територію ідуть не вперше. Кажуть, там, де гримлять вибухи особливо відчувається підтримка волонтерів. Необхідними речами підсобляє і рідна військова частина. 
Валентин тільки повернувся зі Сходу, а вже проводжає туди сина. Каже, хлопці на фронті тримаються мужньо та професійно.
Військовослужбовець дивується мужності добровольців, які привозять ліки та одяг навіть на лінію вогню. У гарячі точки до вояків курсують і артисти.
Командир полку Олег Нечаєв каже, ротації у військовій частині відбуваються кожні два місяці. Наші спецпризначенці на фронті завоювали прізвисько «мисливці за сепаратистами», адже перші захопили у ворогів повітряно-зенітну ракетну установку у запеклому бою.
Показати сповна всі свої вміння на фронті бійців стримує застаріла матеріально-технічна база. Бракує захисникам засобів розвідки та зв’язку, а ще теплого взуття. Проте, зношений автопарк бойових одиниць днями поповниться трьома новими вантажівками.
Відправити вояків повітряним шляхом заважає погана погода, тож захисники їдуть в зону бойових дій подарованим автобусом.
Ці герої вирушають в зону АТО з відчуттям патріотизму та своєї значущості. Саме бійців восьмого полку двічі на державному рівні відзначали орденом «Героя України».

Новина дня

Відбирали дитину у дивакуватого батька В місті Нетішин, із боєм відбирали дитину у дивакуватого батька. Під час вилучення чоловік із сокирою накинувся на співробітників міліції і служби у справах дітей. Майже детективну історію сьогодні ретельно вивчають правоохоронці і прокуратура.

Ексклюзив

"STANZA" у Хмельницькому
  Програма "МузДрайв". Випуск №1. Хмельницький рок-гурт "STANZA".
22.05.2015 13:32
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +....
19.05.2015 18:02
Краватка й галоші - Без зайвих балачок. Частина 5-а
  
19.05.2015 13:57
Спортцентр
Випуск від 18-го травня. 1. Спортлідер+ програв перші два матчі фінальної серії ЧУ з футзалу. 2. Енергія повела 2-0 у серії за бро...
19.05.2015 11:08