Президент звільнив п’ять голів райдержадміністрацій Хмельниччини

Четвер, 25 грудня 2014, 16:28
Петро Порошенко підписав розпорядження вчора, 23 грудня.
Голови районних державних адміністрацій, які були призначені у Хмельницькій області за квотою ВО «Свободи» написали заяви на ім’я Президента ще місяць тому. Щоправда тоді їх було шестеро. Голова Білогірської РДА Андрій Поліховський, Красилівської – Сергій Білевич, Кам’янець-Подільської – Володимир Барановський, Шепетівської – Микола Дорощук, Ізяславської – Микола Камінський та Летичівської – з Ірина Матлаєва. Остання зі списку все ще залишається на своїй посаді. 
Тоді свободівці пояснили своє рішення тим, що партія заявила про складання повноважень своїми міністрами та головами обласних і районних державних адміністрацій у зв’язку з оголошенням результатів виборів та формуванням нової коаліції. «Ми слухаємо своє партійне керівництво, а навіть не Президента України», – пояснили своє рішення партійці.
Із тих, хто були призначені на посади керівників першого штибу на різних рівнях в області, чи не єдиним залишається виконувати свої обов’язки перший заступник голови Хмельницької облдержадміністрації Олександр Симчишин. Тай то, як він сам зізнається, вже «на валізах». 
Газета "Є"
Loading...

Новина дня

Попри батьківські протести, ЗОШ №6 очолить новий директор Говорили-балакали, сіли та й заплакали, або Слухати – не значить чути. Попри батьківські протести, що тривали щонайменше місяць, шосту школу таки очолить новий директор – Сергій Ткач. Чоловіка уже встигли два рази представити колективу – 25-го та 29-го липня. Наразі він, як і інші новопризначені керівники освітніх закладів міста, проходить навчання у педакадемії.

Ексклюзив

Програма ”Кльова рибалочка” з Анатолієм Вінскевичем. Випуск 11
29.07.2016 16:25
Програма "Досить"
Розслідування щодо будівництва на території хмельницької музичної школи №1...
28.07.2016 14:00
Момент Істини
Запис прямого ефіру від 26 липня. Гість студії - Хмельницький міський голова Олександр Симчишин...
27.07.2016 11:00
Спортцентр
Випуск від 25 липня
26.07.2016 09:21