Хмельничанин очолив військову комендатуру Сєвєродонецька

П'ятниця, 26 грудня 2014, 12:55
У Сєвєродонецьку, який знаходиться у зоні проведення антитерористичної операції, відкрили військову комендатуру.

У Сєвєродонецьку Луганської області наприкінці листопада розпочала свою роботу військова комендатура. Очолив її начальник Хмельницького зонального відділу військової служби правопорядку полковник Іван Бугай.


“Івана Тарасовича дійсно призначили військовим комендантом Сєвєродонецька. Це планова ротація, - коментує підполковник регіонального медіа-центру Міністерства оборони України Андрій Агєєв. - На військову комендатуру покладені обов'язки контролювати правопорядок у місті, співпрацювати із правоохоронними органами та місцевою владою, за необхідності надавати конвой для супроводу. Ротація планова і з часом Івана Бугая замінять. Раніше там несли службу солдати Хмельницького зонального відділу військової служби правопорядку, зараз за дотриманням безпеки у місті слідкують хлопці із Закарпаття.”


Місто Сєвєродонецьк знаходиться у зоні проведення антитерористичної операції і, як пояснюють військові, звідти до лінії фронту “рукою подати”.

Газета "Є"

Новина дня

Далеко від рідного дому і у самому серці запеклої війни Вони стережуть спокій українців та боронять Україну від окупантів.

Ексклюзив

Моє хобі
  Малюнок золотим пилом
27.12.2014 16:56
Моє хобі
  Гра на глюкофоні
27.12.2014 14:57
Національні самородки
  Про паперові квіти та прикраси
27.12.2014 11:53
Пряма мова
  Голова обласного осередку Спілки ветеранів Афганістану Микола Приступа про причини пікету під стінами Парламенту...
24.12.2014 13:21